Poslovni uzlet grada Pule 2016.

PCZ Konferencije Poslovni uzlet grada Pule 2016.
Više informacija

Lokacija

Fakultet ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković" (Preradovićeva 1).

Program

Program besplatnih edukacija pogledajte ovdje.

Više o temama i predavačima saznajte ovdje.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 021 i  na e-mail 
poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Poslovni uzlet grada Pule 2016. Pixsell

Poslovni uzlet grada Pule održat će se 4. ožujka 2016. na Fakultetu ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković" (Preradovićeva 1).

Poslovni dnevnik u suradnji s Gradom Pulom, Istarskom županijom i Istarskom razvojnom agencijom organizira besplatna edukativna predavanja za poduzetnike, obrtnike te za sve s interesom usmjerenim na područje uspješnog poslovanja, financija i brendiranja. 

Polaznici će biti upućeni u najnovije informacije iz financijskog sektora te će saznati koji su bankarski proizvodi najfleksibilniji i samim time najpogodniji za njihove konkretne slučajeve, a sudionicima će biti predstavljene i tehnike za povećavanje turističke ponude sredstvima EU-a. Svi sudionici koji žele povisiti konkurentnost svojih proizvoda na domaćem i stranom tržištu dobiti će savjete stručnjaka o postepenom konstruiranju vrhunske brand strategije koja će njihovo poslovanje trajno učiniti prepoznatljivim i pridati im jedinstveni identitet uz minimalne troškove.

Edukacije će otvoriti glavni urednik Poslovnog dnevnika Mislav Šimatović, a pozdravne govore sudionicima i polaznicima Poslovnog uzleta grada Pule uputit će i gradonačelnik Pule Boris Miletić te župan Istarske županije Valter Flego.

U sklopu edukativnog dana polaznici će imati priliku prisustvovati panel diskusiji usredotočenoj na područje optimizacije i uštede kroz energetsku održivost, a kroz tri interesantna i tematski različito usmjerena edukativna bloka, čije indikacije međusobno interferiraju, poduzetnici će stečeno znanje s područja financija i efikasnog upravljanja i raspolaganja novčanim sredstvima moći angažirati u svojim marketinškim kampanjama.

Svi zainteresirani sudionici Poslovnog uzleta grada Pule naučiti će razlikovati učinkovitost specifičnih bankarskih proizvoda i usluga primjenjivih ovisno o individualnim situacijama, pametno upravljati vlastitim troškovima i realizirati potencijale za povećanje turističke ponude putem EU sredstava. Iste će savjete moći kombinirati s najefektivnijim marketinškim pogodnostima i alatima kako bi zajamčili svojoj tvrtki poslovni proboj i nadilaženje prosječnosti. Budući da pristup podacima za djelatnike na različitim lokacijama iziskuje kontinuiranu programsku dostupnost, svi zainteresirani moći će sudjelovati na predavanju o Cloud uslugama, idealnim rješenjem za uspješno poslovanje i kada ste izvan ureda.

Poslovni uzlet strateški je projekt Poslovnog dnevnika pokrenut s ciljem promicanja i unaprjeđenja kvalitete poslovanja malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva. Kroz besplatne edukativne manifestacije, predavanja i interaktivne radionice poduzetnicima se omogućuje pristup najnovijim informacijama i alatima nužnim za njihovo kontinuirano širenje na domaćem i inozemnom tržištu. Poslovni uzlet već treću godinu za redom posjećuje hrvatske gradove i aktivno sudjeluje u uzdizanju hrvatskog gospodarstva.

Dođite i unaprijedite svoje poslovanje!

 

Sudionici
 • Poslovni uzlet grada Pule 2016.

  Krešimir Jusup, Hrvatski Telekom

 • Poslovni uzlet grada Pule 2016.

  Tomislav Ceronja, HYPE

 • Poslovni uzlet grada Pule 2016.

  Željka Tihomirović , Ohoho

 • Poslovni uzlet grada Pule 2016.

  Hrvoje Šarić, Ohoho

 • Poslovni uzlet grada Pule 2016.

  Antonio Surjan Žanko, Euro Grant Konzalting

 • Poslovni uzlet grada Pule 2016.

  Jurica Zorman, Euro Grant Konzalting

 • Poslovni uzlet grada Pule 2016.

  Nikola Nikšić, Konter savjetovanje

 • Poslovni uzlet grada Pule 2016.

  dr.sc. Krešimir Delač, Simulus grupa d.o.o. u suradnji s PBZ