Regionalna konferencija grada Koprivnice

PCZ Konferencije Regionalna konferencija grada Koprivnice
Više informacija

Lokacija

Pučko otvoreno učilište (Dvorana 1/II kat), Trg bana Josipa Jelačića 6, Koprivnica.

Program

Program besplatnih edukacije pogledajte ovdje.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefon 01 / 6326 028 i na e-adresu poslovni-uzlet@poslovni.hr

Regionalna konferencija grada Koprivnice Koprivnica

Regionalna konferencija u Koprivnici održat će se 16. studenog 2018. u Pučkom otvorenom učilištu (Dvorana 1/II kat), Trg bana Josipa Jelačića 6,  Koprivnica.

U suradnji s Gradom Koprivnicom održat će se Regionalna konferencija koju će pozdravnim govorima otvoriti glavni urednik Poslovnog dnevnika Vladimir Nišević, gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić, ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak, i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović.

Svi prisutni imat će priliku poslušati intervju 1 na 1 s ministrom unutarnjih poslova Davorom Božinovićem na temu migrantskih ugroza gospodarskog razvoja i saznati aktualne informacije iz prve ruke.

Po završetku intervjua 1 na 1 održat će se i panel diskusija pod nazivom „Obrazovanje u funkciji gospodarskog razvoja Republike Hrvatske – prepreke i izazovi na kojoj se očekuju“. Na panel diskusiji će se raspravljati o ključnim temama vezanim za aktualizaciju obrazovnog sustava, novim trendovima na tržištu rada s ciljem kreiranja sustavnog rješenja za gospodarski razvoj Republike Hrvatske uz pomoć obrazovane mlade hrvatske radne snage.

Prijavite se regionalnu konferenciju, saznajte aktualne informacije i budite dio pokreta koji mijenja Hrvatsku!

Sudjelovanje na edukacijama besplatno je uz prethodnu prijavu.

 

Komunalac prvi u Hrvatskoj nabavio pametne spremnike za zbrinjavanje otpada i recikliranje
Grad Koprivnica

Komunalac prvi u Hrvatskoj nabavio pametne spremnike za zbrinjavanje otpada i recikliranje

Bigbelly stanice za pametno zbrinjavanje i recikliranje otpada trenutno su prisutne u preko 1500 gradova u više od 47 zemalja diljem svijeta. Pametna i povezana putem mobilne mreže te koristeći sunčevu energiju kojom se opskrbljuje integriranim solarnim pločama, Bigbelly stanica potencijalna je platforma za mnoga druga tehnološka rješenja potrebna javnim površinama kao što su Wifi Hotspot, senzori za mjerenje buke, pješačkog prometa, zagađenja zraka i mnogih drugih parametara, bez korištenja dodatnih izvora energije.