Poslovni uzlet grada Ivanca

PCZ Konferencije Poslovni uzlet grada Ivanca
Više informacija

Lokacija

Hotel Orion, Horvatsko 28, grad Ivanec

Program

Program besplatnih edukacija pogledajte ovdje.

Više o temama i predavačima saznajte ovdje.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 021 i  na e-mail 
poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Poslovni uzlet grada Ivanca Pixsell

18. lipnja 2015. besplatne edukacije došle su u Ivanec!

Poduzetnici, obrtnici, vlasnici OPG-a te svi zainteresirani su 18. lipnja 2015. u Ivancu (Hotel Orion, Horvatsko 28) imali priliku poslušati besplatne edukacije kako bi unaprijedili svoja poslovna znanja.

Na edukacijama je bila riječi o oglašavanju na Facebooku i Googleu, Cloud uslugama, mogućnostima kreditiranja za poduzetnike, EU fondovima za regionalni i ruralni razvoj te niz drugih važnih znanja za konkurentno poslovanje.

Poslovni uzlet, projekt Poslovnog dnevnika, pokrenut je početkom 2014. godine u suradnji s Ministarstvom poduzetništva i obrta i partnerima. Cilj projekta je promicanje malog i srednjeg poduzetništva te odabir i nagrađivanje najboljih malih i srednjih poduzetnika u Hrvatskoj.

Također, ovim projektom, Poslovni dnevnik želi omogućiti dodatno znanje i vještine poduzetnicima kako bi postali još uspješniji u svom poslovanju. Tijekom 2014. godine,  na besplatnim edukacijama uspješno se educiralo više od 7000 malih i srednjih poduzetnika, a ove godine Poslovni uzlet nastavlja educirati malo i srednje poduzetništvo u 23 grada diljem Hrvatske.

U 2015. godini Poslovni uzlet je obišao Veliku Goricu, Koprivnicu, Zadar, Pulu, Varaždin, Cres, Sisak,Vinkovce, Čakovec i Split, a u lipnju  prilika za poslovno educiranje, upoznavanje novih potencijalnih poslovnih suradnika i ostvarivanje novih kontakata uz nezaobilazno druženje dolazi u Ivanec.

Interakcija predavača s polaznicima, realni primjeri iz poslovnog života, radionice u sklopu edukacija, razmjena iskustava s predavačima i ostalim polaznicima edukacija samo su dio onog što vas očekuje na Poslovnom uzletu. Uz vrsne predavače i stručnjake zagarantirano je da ćete i vi naučiti nešto novo ili produbiti i nadograditi već utvrđena znanja i vještine.

Manifestacije koje su iza nas okupile su velik broj poduzetnika i obrtnika koji su s događanja otišli s vrijednim znanjima i vještinama koje su naučili na edukacijama i koje će im pomoći u njihovom poslovanju.

Uz edukativni dio, mnogi poduzetnici naglašavaju kako su im manifestacije Poslovnog uzleta bile idealna prilika za predstavljanje njihovog poslovanja kolegama iz branše, budućim poslovnim suradnicima i partnerima te stjecanje novih poznanstava koja će im samo biti dodatni plus u njihovom poslovanju.

Zbog ograničenog broja mjesta nužno je napraviti on-line prijavu kako biste rezervirali svoje mjesto na edukacijama.

 

 

Sudionici
 • Poslovni uzlet grada Ivanca

  Davorka Hajduković, Ministarstvo poljoprivrede

 • Poslovni uzlet grada Ivanca

  Krešimir Delač, Simulus grupa d.o.o. u suradnji s PBZ

 • Poslovni uzlet grada Ivanca

  Krešimir Koružnjak, KK

 • Poslovni uzlet grada Ivanca

  Krešimir Jusup, Hrvatski Telekom

 • Poslovni uzlet grada Ivanca

  Vesna Bukarica, FZOEU

 • Poslovni uzlet grada Ivanca

  Sunčana Matić, FZOEU

 • Poslovni uzlet grada Ivanca

  Filip Brkljača, FZOEU

 • Poslovni uzlet grada Ivanca

  Igor Bobek, HGK