Poslovni uzlet grada Dubrovnika 2016.

PCZ Konferencije Poslovni uzlet grada Dubrovnika 2016.
Više informacija

Lokacija

Hotel Argosy, Dvorana Galijun, Iva Dulčića 140, Dubrovnik

Program

Program besplatnih edukacija pogledajte na linku.

Više o temama predavanja i predavačima saznjate na linku.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 021 i  na e-mail 
poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Poslovni uzlet grada Dubrovnika 2016. Pixsell

Poslovni uzlet grada Dubrovnika održati će se 18. ožujka 2016. u Dvorani Galijun hotela Argosy u Dubrovniku.

Poslovni dnevnik u suradnji s Gradom Dubrovnikom, Dubrovačko-neretvanskom županijom i Dubrovačkom razvojnom agencijom organizira besplatna informativna predavanja i edukacije za poduzetnike, obrtnike i vlasnike OPG-ova, kao i za sve koji žele aktivno raditi na poboljšanju svoga znanja i upoznati alate za unaprjeđenje poslovanja. Također, u organizaciji Poslovnog dnevnika bit će održan i Festival poduzetništva, obrta i OPG-a pod nazivom 'Moja poduzetna Hrvatska', gdje će se putem izložbeno-prodajnog sajma prezentirati mali i srednji poduzetnici i obrtnici, s ciljem popularizacije i promocije malog i srednjeg poduzetništva, obrta i OPG-a kroz vlastite proizvode.

Polaznici će putem edukativnih predavanja imati priliku ući dublje u svijet bankarskih proizvoda i transakcija, a dobit će i najnovije informacije o stjecanju prava na EU fondove za poljoprivredu i ruralni razvoj. Vlasnike OPG-ova oduševit će edukacija o stvaranju autentičnog i prepoznatljivog brenda za autohtone poljoprivredne proizvode, dok će poduzetnici čiji je većinski prihod u turizmu imati priliku usvojiti tehnike za povoljno i efektivno online oglašavanje te kontinuirano praćenje upita i rezervacija te načina za povećanje broja gostiju.

Edukacije će otvoriti glavni urednik Poslovnog dnevnika Mislav Šimatović, a sudionike i polaznike Poslovnog uzleta grada Dubrovnika pozdravit će i gradonačelnik Dubrovnika Andro Vlahušić te župan Dubrovačko-neretvanske županije Nikola Dobroslavić.

Sudionici će imati mogućnost prisustvovati na zanimljivoj panel diskusiji na temu 'Od ideje do uspješnog biznisa', nakon čega će uslijediti otvorenje Festivala i prodajno-izložbeni sajam, koji će biti popraćen kulinarskim show-om i zabavom za djecu.

Po završetku otvorenja Festivala započinju edukacije, a Krešimir Delač, Simulus grupa u suradnji s PBZ, polaznicima će na predavanju 'Bankarski proizvodi i kako ih koristiti' predstaviti specifične bankarske proizvode i usluge te objasniti njihovu učinkovitost u konkretnim slučajevima, a svi prisutni imat će priliku utvrditi svoja prava i odgovornosti u poslovanju s bankama i naučiti koji je proizvod za svaku situaciju najbolji izbor.

Karlo Stojčević iz Red Pointa održat će za sudionike praktično predavanje 'Kako brendirati poljoprivredni proizvod', koje bi vlasnicima OPG-ova i poduzetnicima trebalo pomoći pri analizi i realizaciji brend strategije. Budućnost domaćih brendova nalazi se u transformaciji i dodavanju nove vrijednosti, a sastoji se u pružanju autentičnog iskustva putem ekskluzivnosti koju će ljudi htjeti dobro platiti. Ovaj cilj ostvariv je kroz nekoliko koraka, a polaznici će imati priliku naučiti koje karakteristike njihove proizvode ističu naspram konkurencije.

Za kvalitetno i efektivno oglašavanje turističkih kapaciteta ne morate neograničeno investirati kapital koji ne posjedujete. Budući da je Internet postao glavni prodajni kanal u turizmu, Niki Dešković iz Internet partnera prisutne će naučiti učinkovite trikove o digitalnom marketingu i povoljnom oglašavanju putem Google i Facebook alata.

Poslovni uzlet projekt je Poslovnog dnevnika koji već tri godine zaredom sudjeluje u promicanju malog i srednjeg poduzetništva i osigurava besplatne edukacije u svrhu unaprjeđenja poslovanja i razvoja domaćeg gospodarstva. Festival kao novi projekt u organizaciji Poslovnog dnevnika ima za cilj popularizaciju poduzetništva, obrta i OPG-ova kroz prodajne sajmove, edukativne i kulinarske radionice te predstavljanje starih zanata.

 

Sudionici
 • Poslovni uzlet grada Dubrovnika 2016.

  Krešimir Delač, Simulus grupa d.o.o. u suradnji s PBZ

 • Poslovni uzlet grada Dubrovnika 2016.

  Krešimir Budiša, UHY Savjetovanje

 • Poslovni uzlet grada Dubrovnika 2016.

  Karlo Stojčević, RedPoint

 • Poslovni uzlet grada Dubrovnika 2016.

  Niki Dešković, Internet partner

 • Poslovni uzlet grada Dubrovnika 2016.

  Krešimir Jusup, Hrvatski Telekom