Poslovni uzlet grada Cresa

PCZ Konferencije Poslovni uzlet grada Cresa
Više informacija

Lokacija

Restoran Nono Frane, Riva creskih kapetana 10 i Talijanska zajednica Cres, Trg Frane Petrića br. 14

Program

Program besplatnih edukacija pogledajte ovdje.

Više o predavačima i temama predavanja saznjte ovdje.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 021 i  na e-mail 
poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Poslovni uzlet grada Cresa pixsell

Poduzetnici, obrtnici te svi ostali koji su zainteresirani za stjecanje novih poslovnih znanja su 20. ožujka 2015. u gradu Cresu u Restoranu Nono Frane ( Riva creskih kapetana 10) te u Talijanskoj zajednici Cresa (Trg Frane Petrića 14) imali priliku poslušati besplatne edukacije o mogućnostima financiranja projekata s područja ruralnog razvoja i poljoprivrede EU sredstvima, kreditima koje HBOR nudi poduzetnicima  te se upoznati s instrumentima poticanja malog i srednjeg poduzetništva. Saznali su kako izbjeći greške u pisanju kreditnih zahtjeva,  koji su trendovi u turizmu za ugostitelje i iznajmljivače te kako pravilo komunicirati i pravilno oglasiti vaš proizvod ili uslugu uz digitalno oglašavanje.  

Interakcija predavača s polaznicima, realni primjeri iz poslovnog života, radionice u sklopu edukacija, razmjena iskustava s predavačima i ostalim polaznicima edukacija samo su dio onog što vas očekuje na Poslovnom uzletu. Uz vrsne predavače i stručnjake zagarantirano je da ćete i vi naučiti nešto novo ili produbiti i nadograditi već utvrđena znanja i vještine.

Projekt Poslovni uzet pokrenut je na inicijativu Poslovnog dnevnika početkom 2014. godine, u suorgani­zaciji s Ministarstvom poduzetništva i obrta, pod pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske i u suradnji s partnerima. Osnovna ideja projekta bila je promicanje malog i srednjeg poduzetništva te odabir i nagrađivanje najboljih  malih i srednjih poduzetnika u Hrvatskoj. Također cilj nam je bio omogućiti im alate da postanu još bolji, uspješniji te da ostvaruju rast poslovanja. Nakon što smo u 2014. godini uspješno educirali više od 7000 malih i srednjih poduzetnika, nastavljamo podupirati malo i srednje poduzetništvo i u 2015.godini s još većim ambicijama i željama.

U 2014.godini Poslovni uzlet je obišao je pet gradova, dok smo u ove godine educirali poduzetnike u Velikoj Gorici, Koprivnici, Zadru i Puli. U ožujku, priliku za poslovno educiranje i upoznavanje novih potencijalnih poslovnih suradnika i ostvarivanje novih kontakata uz nezaobilazno druženje dolazi u grad Cres.

Manifestacije koje su iza nas okupile su velik broj poduzetnika i obrtnika koji su s događanja otišli s vrijednim znanjima i vještinama koje su naučili na edukacijama i koje će im pomoći u njihovom poslovanju. Da su edukacije korisne i kvalitetne najbolje pokazuje podatak koji govori kako su neki od polaznika dolazili i u više gradova u želji da nauče sve novitete zahvaljujući kojima će postati bolji.

Uz edukativni dio, mnogi poduzetnici naglašavaju kako su im manifestacije Poslovnog uzleta bile idealna prilika za predstavljanje njihovog poslovanja kolegama iz branše, budućim poslovnim suradnicima i partnerima te stjecanje novih poznanstava koja će im samo biti dodatni plus u njihovom poslovanju.

 

Sudionici
 • Poslovni uzlet grada Cresa

  Davorka Hajduković, Ministarstvo poljoprivrede

 • Poslovni uzlet grada Cresa

  Ivan Vrhovski, Wrhovski d.o.o .

 • Poslovni uzlet grada Cresa

  Krešimir Delač , Simulus u suradnji s PBZom

 • Poslovni uzlet grada Cresa

  Marijana Oreb, HAMAG-BICRO

 • Poslovni uzlet grada Cresa

  Nedo Pinezić, HGK

 • Poslovni uzlet grada Cresa

  Saša Ćeramilac , Soundset