Poslovni uzlet grada Gospića

PCZ Konferencije Poslovni uzlet grada Gospića
Više informacija

Lokacija

Gospić, Kulturno informativni centar (Budačka 12)

Program

Program besplatnih edukacija pogledajte ovdje.

Popis predavača pogledajte ovdje.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefon 01/ 6326 021 i  na e-mail poslovni-uzlet@poslovni.hr.

 

Poslovni uzlet grada Gospića Pixsell

Besplatne edukacije Poslovnog uzleta za poduzetnike, obrtnike i sve zainteresirane za stjecanje novih poslovnih znanja posjetile su i Gospić u četvrtak, 1. listopada, u Kulturno informativnom centru Gospić (Budačka 12).

Na edukacijama ste mogli saznati važne informacije vezane za EU fondove za ruralni razvoj te

načine razvoja ruralnog i kontinentalnog turizma u Ličko senjskoj županiji.  Također mogli ste naučiti kako napisati kreditni zahtjev koji će bankama biti neodoljiv te saznati načine financiranja poslovanja i ulaganja u kontinentalni turizam.

Edukacije o oglašavanju putem Facebooka i Googla naučile su polaznike osnove digitalnog marketinga te kako se povoljno oglašavati, a na predavanju o Cloud uslugama kako uspješno poslovati i kada niste u uredu.

Poslovni uzlet, projekt Poslovnog dnevnika pokrenut je početkom 2014. godine, u suradnji s partnerima. Cilj projekta je promicanje malog i srednjeg poduzetništva te odabir i nagrađivanje najboljih malih i srednjih poduzetnika u Hrvatskoj.

Također, ovim projektom, Poslovni dnevnik želi omogućiti dodatno znanje i vještine poduzetnicima kako bi postali još uspješniji u svom poslovanju. Tijekom 2014. godine,  na besplatnim edukacijama uspješno se educiralo više od 7000 malih i srednjih poduzetnika, a ove godine Poslovni uzlet nastavlja educirati malo i srednje poduzetništvo u 23 grada diljem Hrvatske.

Interakcija predavača s polaznicima, realni primjeri iz poslovnog života, radionice u sklopu edukacija, razmjena iskustava s predavačima i ostalim polaznicima edukacija samo su dio onog što vas očekuje na Poslovnom uzletu. Uz vrsne predavače i stručnjake zagarantirano je da ćete i vi naučiti nešto novo ili produbiti i nadograditi već utvrđena znanja i vještine.

Manifestacije koje su iza nas okupile su velik broj poduzetnika i obrtnika koji su s događanja otišli s vrijednim znanjima i vještinama koje su naučili na edukacijama i koje će im pomoći u njihovom poslovanju. Da su edukacije korisne i kvalitetne najbolje pokazuje podatak koji govori kako su neki od polaznika dolazili i u više gradova u želji da nauče sve novitete zahvaljujući kojima će postati bolji.

Uz edukativni dio, mnogi poduzetnici naglašavaju kako su im manifestacije Poslovnog uzleta bile idealna prilika za predstavljanje njihovog poslovanja kolegama iz branše, budućim poslovnim suradnicima i partnerima te stjecanje novih poznanstava koja će im samo biti dodatni plus u njihovom poslovanju.

 

Sudionici
 • Poslovni uzlet grada Gospića

  Davorka Hajduković, Ministarstvo poljoprivrede

 • Poslovni uzlet grada Gospića

  Krešimir Delač, Simulus grupa d.o.o. u suradnji s PBZ

 • Poslovni uzlet grada Gospića

  Krešimir Jusup, Hrvatski Telekom

 • Poslovni uzlet grada Gospića

  Krešimir Koružnjak, KK