Okrugli stol: Uloga gradova u razvoju poduzetništva i EU fondova

PCZ Konferencije Okrugli stol: Uloga gradova u razvoju poduzetništva i EU fondova
Više informacija

Lokacija

Hrvatska gospodarska komora ŽK Požega, Vukovarska br. 6

Program

Program okruglog stola pogledajte ovdje.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 030 i  na e-mail 
poslovni-uzlet@poslovni.hr

Okrugli stol: Uloga gradova u razvoju poduzetništva i EU fondova Okrugli stol

Poslovni dnevnik u suradnji s Udrugom gradova organizira okrugli stol o ulozi gradova u razvoju poduzetništva i EU fondova 12. prosinca 2016. u Varaždinu u palači Herzer, Franjevački trg 10 s početkom u 11 sati.  

Prvi panel okruglog stola bit će posvećen ulozi gradova u razvoju poduzetništva, no pri tome nećemo moći izbjeći temu porezne reforme i njezina utjecaja na fiskalne, odnosno razvoje kapacitete i planove gradova.

Panelisti će, uz predstavnike Ministarstva gospodarstva te istaknute poduzetnike s područja Varaždinske županije, biti i gradonačelnici Varaždina, Ivanca i Zaprešića, gospoda Goran Habuš, Milorad Batinić i Željko Turk.

Drugi panel posvećen je temi EU fondova iz perspektive lokalne samouprave te će uvodnu prezentaciju održati predstavnik Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU. Na panelu će, uz poduzetnike - korisnike sredstava fondova iz varaždinske regije, predstavnike Razvojne agencije Sjever i nadležnog Ministarstva, sudjelovati i konzultantica za EU fondove i poduzetnica Ariana Vela iz tvrtke EU projekti.

Cilj okupljanja je poticanje procesa decentralizacije i jačanja uloge jedinica lokalne samouprave u stvaranju poticajne poduzetničke klime, promocije i izgradnje poduzetničke infrastrukture i potpornih institucija na lokalnom nivou te postizanje jače sinergije jedinica lokalne samouprave i poduzetnika.