Snaga hrvatske energetike 2019.

PCZ Konferencije Snaga hrvatske energetike 2019.
Više informacija

Lokacija

Mala dvorana Vatroslava Lisinskog

Program

Program možete pogledati ovdje.

Kontakt

Za više informacija nazovite 01 6326 008 ili pošaljite e-mail na konferencije@poslovni.hr.

Snaga hrvatske energetike 2019. Konferencija se održava 17. rujna u Zagrebu

Kao finale projekta „Snaga hrvatske energetike“ koji Poslovni dnevnik provodi od ožujka ove godine, posvećena problematici razvoja hrvatskog energetskog tržišta, tranziciji domaćeg energetskog modela te energetskim investicijskim projektima u Hrvatskoj i regiji, 17. rujna 2019. godine održat će se konferencija Snaga hrvatske energetike u Maloj dvorani Vatroslav Lisinski, Zagreb. Projekt „Snaga hrvatske energetike“ naslanja se na tradiciju dosadašnjih konferencija Energy Market Forum i Energy Investment Forum koje su proteklih pet godina u organizaciji Poslovnog dnevnika prometnule u centralno mjesto stučne rasprave o budućnosti sektora energetike i povezanih industrija.

Naglasak konferencije je na provedbi energetske Strategije za daljnji razvoj sektora do 2030. godine.

Tri panel diskusije i nekoliko stručnih prezentacija o električnoj energiji, nafti i plinu te obnovljivim izvorima energije detaljno je problematizirati ovisnost Hrvatske o domaćoj proizvodnji, ovisnost o uvozu, daljnim ulaganjima te investicijske planove. Također, panel diskusije bit će posvećene daljnjem razvoju pojedinih segmenata, a u pogledu zadane energetske strategije, stvaranja zakonskih okvira, investicija, stanja u okruženju i slično.

Cilj konferencije je i ove godine obuhvatiti najrelevantnije teme, govornike vezane uz tematiku investicija u energetici, razvoja tržišta i geopolitike te problematizirati daljni razvoj energetskog sektora, a povezano s donesenom Strategijom za daljnji razvoj sektora do 2030. godine.