ENERGY MARKET FORUM 2017.

PCZ Konferencije ENERGY MARKET FORUM 2017.
Više informacija

Lokacija

Kongresni centar Forum (Radnička cesta 50, Zagreb)

Program

Program konferencije pogledajte ovdje.

Kontakt

Za više informacija nazovite 01 6326 030 ili pošaljite e-poruku na konferencije@poslovni.hr.

ENERGY MARKET FORUM 2017. Foto: Thinkstock

ENERGY MARKET FORUM 2017. - "Ususret jedinstvenom regionalnom tržištu" održat će se 10. listopada 2017. u  Kongresnom centru Forum u Zagrebu s početkom u 10 sati!

Energy Market Forum prvi je put održan 2013. godine, a od onda se skup etablirao kao tradicionalno mjesto susreta čelnih ljudi vodećih kompanija na hrvatskom energetskom tržištu, predstavnika nadležnih regulatornih tijela, znanstvene zajednice i državnih institucija. Ova stručno-izložbena manifestacija u organizaciji Poslovnog dnevnika posvećena je isključivo tematici funkcioniranja tržišta energije. Nakon jakog ciklusa liberalizacije hrvatskog energetskog tržišta tijekom proteklih godina, fokus razvoja industrije u narednom periodu bit će usmjeren ka stvaranju jedinstvenog regionalnog tržišta. Iako su tehničko-logistički preduvjeti za to izgrađeni odavno, da bi se željeni pozitivni efekti postigli, bit će nužno uložiti značajne napore u standardizaciju regulativnog okvira, gradnju fizičke infrastrukture, ali i razvoj novih poslovnih modela, te edukaciju potrošača. Kad taj proces bude gotov, to jedinstveno regionalno tržište bit će spremno za daljnje okrupnjavanje u jedinstveno pan-europsko tržište energije. Koliko će biti važna i jaka pozicija Hrvatske na tom tržištu budućnosti, uvelike će ovisiti o trudu i energiji koje će tijekom narednih nekoliko godina biti uložena u pripreme.

Ovogodišnja peta regionalna konferencija Energy Market Forum sastoji se od četiri stručne prezentacije, tri uvodne prezentacije, tri panel diskusije te keynote prezentacije na kojima će ugledni domaći i strani govornici potaknuti široku stručnu raspravu o izazovima procesa liberalizacije tržišta energije u cijeloj jugoistočnoj Europi. Samo neki od predavača i panelista bit će predstavnik Ministarstva zaštite okoliša i energetike RH, Marko Blažević (HEP d.d.), Tomislav Jureković (HERA), Hrvoje Mraović (HT Energy), Davor Majetić (HUP), Ivo Milatić (državni tajnik za energetiku - Ministarstvo zaštite okoliša i energetike RH), Goran Frančić (LNG Hrvatska), Igor Grozdanić (Eco Ltd/Energetska tranzicija d.o.o.), Silvio Brkić (Hrvatska burza električne energije d.o.o. Cropex) i mnogi drugi.

Energy Market Forum Poslovnog dnevnika mjesto je gdje najvažniji domaći tržišni igrači, neovisni profesionalci i ugledni strani eksperti raspravljaju o razvoju regionalnog energetskog tržišta i mogućim rješenjima tih problema, stoga dođite i sudjelujte i ove godine na glavnoj regionalnoj konferenciji koja se bavi problematikom tržišta energije!

Veliki partneri

Partneri

Newline: Sve što je potrebno za produktivan sastanak u jednom uređaju!
MARKETING&MEDIJI

Newline: Sve što je potrebno za produktivan sastanak u jednom uređaju!

Da bi poslovna komunikacija bila jednostavnija, brža i uspješnija, video projektore i pametne ploče sve više zamjenjuju interaktivni zasloni nove generacije u Full HD i 4K rezoluciji, a koji objedinjuju sve praktične mogućnosti u jednom uređaju. Takvi ekrani izrazito su jednostavni i intuitivni za upravljanje – poput pametnog telefona ili tableta, a omogućuju cijelom timu interakciju i suradnju u prezentacijama.