Poslovni uzlet grada Daruvara 2016.

PCZ Konferencije Poslovni uzlet grada Daruvara 2016.
Više informacija

Lokacija

Restoran Terasa, Julijev park 1, Daruvar

Program

Program besplatnih edukacija pogledajte ovdje.

Više o temama predavanja i predavačima saznajte ovdje.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 021 i  na e-mail 
poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Poslovni uzlet grada Daruvara 2016. Pixsell

Poslovni uzlet grada Daruvara održat će se 8. lipnja 2016. u Restoranu Terasa, Julijev park 1, Daruvar.

Poslovni dnevnik organizira u suradnji s Gradom Daruvarom i Bjelovarsko-bilogorskom županijom korisne poslovne edukacije i predavanja za poduzetnike, obrtnike i vlasnike OPG-ova, kao i za sve osobe koje žele produbiti svoja znanja i sposobnosti u marketingu, novim tehnologijama i financijama.

Polaznike će profesionalci iz  poslovnih grana informirati o novostima iz poslovnog svijeta te opskrbiti savjetima iz financija, novih tehnologija i poljoprivrede . Uz savjete o financijskim mogućnostima za pribavljanje sredstava pri otvaranju biznisa, polaznici će saznati koji su koraci za kontrolu i stvaranje novca.

Edukacije će otvoriti glavni urednik Poslovnog dnevnika Mislav Šimatović, a sudionike i polaznike Poslovnog uzleta grada Daruvara pozdravit će i gradonačelnik Dalibor Rohlik te župan Bjelovarsko-bilogorske županije Damir Bajs.

U sklopu edukativnog dana održati će se panel diskusija na temu "Razvoj zdravstvenog turizma" na kojoj će moći svi poduzetnici, obrtnici i vlasnici OPG-a imati priliku sudjelovati. Tematski različite i interaktivno usmjerene radionice potaknut će sudionike kako na efikasan naćin postići konkurentnost i poslovni uspjeh.

Polaznici će biti upućeni u najnovije informacije iz financijskog sektora i saznati koji su najaktualniji natječaji za sredstva iz EU fondova. Otvaranje i održavanje konkurentnog biznisa često ovisi i o neprestanim investicijama, pri čemu nam pomaže širok raspon bankarskih proizvoda. Prisutni će saznati koji su proizvodi najfleksibilniji i najpogodniji za njihove specifične primjere, a stečeno će znanje iz područja financija moći kombinirati sa savjetima stručnjaka poljoprivrede.

Poslovni uzlet održava se diljem Hrvatske s ciljem promicanja i unaprijeđenja kvalitete poslovanja malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva. Besplatni edukativni sadržaji namijenjeni su svim zainteresiranima za poslovne teme, informacije i alate u svrhu poboljšanja poslovnog statusa, a polaznici predavanja napuštaju s korisnim iskustvom i novim kontaktima.

 

 

Sudionici
 • Poslovni uzlet grada Daruvara 2016.

  Krešimir Delač, Simulus grupa d.o.o. u suradnji s PBZ

 • Poslovni uzlet grada Daruvara 2016.

  Simon Ferjuc, Tetida d.o.o.

 • Poslovni uzlet grada Daruvara 2016.

  Jurica Zorman, Euro Grant Konzalting

 • Poslovni uzlet grada Daruvara 2016.

  Krešimir Jusup, Hrvatski Telekom