Poslovni uzlet grada Crikvenice 2017.

PCZ Konferencije Poslovni uzlet grada Crikvenice 2017.
Više informacija

Lokacija

Hotel Omorika, Milovana Muževića 20, Crikvenica

Program

Program besplatnih edukacija pogledajte ovdje.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 030 i  na e-mail 
poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Poslovni uzlet grada Crikvenice 2017. Goran Kovacic/PIXSELL

Poslovni dnevnik u suradnji s Gradom Crikvenicom po prvi puta organizira besplatne radionice za poduzetnike, obrtnike i ugostitelje s ciljem unapređenja njihovih poslovnih znanja i mogućnosti u područjima ugostiteljstva i turizma. Upravo su mali i srednji poduzetnici dugi niz godina kamen temeljac hrvatskog gospodarstva, a manifestacije Poslovnih uzleta nastoje ih poučiti kako da budu još konkurentniji na lokalnom i europskom tržištu. Riječ je o idealnoj prilici za stjecanje dodatnih znanja i vještina.

Poslovni uzlet grada Crikvenice održat će se 28. travnja 2017. u Hotelu Omorika, Milovana Muževića 20, Crikvenica. Manifestaciju će otvoriti gospodin Vladimir Nišević, glavni urednik Poslovnog dnevnika, gospodin Damir Rukavina, gradonačelnik Crikvenice te gospodin Zlatko Komadina, župan Primorsko-goranske županije. Ove godine za sve polaznike pripremili smo tradicionalnu panel diskusiju o razvoju turizma u Crikvenici na kojoj će sudjelovati eminentni lokalni i državni službenici i poduzetnici. Nakon toga slijedi trosatna radionica koja će vas naučiti sve o Umijeću rada s gostima u ugostiteljstvu i turizmu. Predavač će biti gospođa Marija Kalinić,  direktorica i vlasnica tvrtke Eppur si muove koja je specijalizirana za poslovne edukacije, razvoj i implementaciju sustava upravljanja ljudskim potencijalima, te razvoj potencijala pojedinaca i timova. U svojoj interaktivnoj radionici gospođa Kalinić pružit će vam širi uvid u očekivanja turista, u sve aspekte kvalitetne usluga te kako utjecaj osobnih stavova i uvjerenja može utjecati na kvalitetu rada s gostima. Također, poseban će naglasak biti na verbalnoj i neverbalnoj komunikaciji u radu s gostima te na komunikaciji s gostima u situacijama prigovora i reklamacija.

            Podržite i vi inicijativu Poslovnog dnevnika kojom se želi osnažiti hrvatsko gospodarstvo i dođite na Poslovni uzlet grada Crikvenice. Budite dio besplatnih edukacija koje se četvrtu godinu zaredom organiziraju upravo za malo i srednje poduzetništvo u svrhu poboljšanja njihovog poslovanja, a po prvi puta dolaze i u vaš grad. Besplatni edukativni sadržaji namijenjeni su svima zainteresiranima za stjecanje dodatnih poslovnih informacija i alata!