Poslovni uzlet grada Crikvenice 2017.

PCZ Konferencije Poslovni uzlet grada Crikvenice 2017.
Više informacija

Lokacija

Hotel Omorika, Milovana Muževića 20, Crikvenica

Program

Program besplatnih edukacija pogledajte ovdje.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 030 i  na e-mail 
poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Poslovni uzlet grada Crikvenice 2017. Goran Kovacic/PIXSELL

Poslovni dnevnik u suradnji s Gradom Crikvenicom po prvi puta organizirao je besplatne radionice za poduzetnike, obrtnike i ugostitelje s ciljem unapređenja njihovih poslovnih znanja i mogućnosti u područjima ugostiteljstva i turizma. Upravo su mali i srednji poduzetnici dugi niz godina kamen temeljac hrvatskog gospodarstva, a manifestacije Poslovnih uzleta nastoje ih poučiti kako da budu još konkurentniji na lokalnom i europskom tržištu. Riječ je o idealnoj prilici za stjecanje dodatnih znanja i vještina.

Poslovni uzlet grada Crikvenice održao se 28. travnja 2017. u Hotelu Omorika, Milovana Muževića 20, Crikvenica. Manifestaciju je otvorio gospodin Vladimir Nišević, glavni urednik Poslovnog dnevnika, gospodin Damir Rukavina, gradonačelnik Crikvenice te gospodin Zlatko Komadina, župan Primorsko-goranske županije. Ove godine za sve polaznike pripremili smo tradicionalnu panel diskusiju o razvoju turizma u Crikvenici na kojoj su sudjelovali eminentni lokalni i državni službenici i poduzetnici.

Nakon panela slijedila je trosatna radionica o umijeću rada s gostima u ugostiteljstvu i turizmu. Predavač je bila gospođa Marija Kalinić,  direktorica i vlasnica tvrtke Eppur si muove koja je specijalizirana za poslovne edukacije, razvoj i implementaciju sustava upravljanja ljudskim potencijalima, te razvoj potencijala pojedinaca i timova. U svojoj interaktivnoj radionici gospođa Kalinić pružila je polaznicima širi uvid u očekivanja turista, u sve aspekte kvalitetne usluga te kako utjecaj osobnih stavova i uvjerenja može utjecati na kvalitetu rada s gostima. Također, posebanja naglasak bio na verbalnoj i neverbalnoj komunikaciji u radu s gostima te na komunikaciji s gostima u situacijama prigovora i reklamacija.