Poslovni uzlet Bjelovarsko-bilogorske županije

PCZ Konferencije Poslovni uzlet Bjelovarsko-bilogorske županije
Više informacija

Lokacija

HGK - Županijska komora Bjelovar (Petra Preradovića 4/1)

Program

Program besplatnih edukacija pogledajte ovdje.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 030 i  na e-adresu poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Poslovni uzlet Bjelovarsko-bilogorske županije Bjelovar

2. lipnja 2015. u Bjelovaru!

Poslovni dnevnik  u suradnji s Bjelovarsko bilogorskom županijom organizira okrugli stol "Poslovni uzlet Bjelovarsko-bilogorske županije", koji će se održati 2. lipnja 2015. u Bjelovaru u prostorijama Hrvatske gospodarske komore, Ulica Petra Preradovića 4, Bjelovar. 

Okrugli stol se organizira u sklopu projekta Poslovni uzlet  kojim se želi omogućiti dodatno znanje i vještine poduzetnicima kako bi postali još uspješniji u svom poslovanju. Cilj projekta je promicanje malog i srednjeg poduzetništva. 

Manifestaciju će otvoriti Damir Bajs, župan Bjelovarsko-bilogorske županije i Mislav Šimatović, glavni urednik Poslovnog dnevnika.

Nakon pozdravnog govora slijede dvije panel diskusije.  Prva će se baviti poticanjem poduzetničkih projekata od strane Europske Unije, a druga važnošću promicanja kontinentalnih destinacija i proizvoda te modelima za razvoj tog segmenta.

1. Panel diskusija

  • EU FONDOVI -  PRIMJERI IZ DOBRE PRAKSE

Ovom panel diskusijom prezentirat će se uspješni primjeri provedbe projekata, predstaviti će se važne informacije i praktične smjernice za financiranje poduzetničkih projekata. Rapravu će povesti važni dionici iz relevantnih institucija koji djeluju na području provedbe programa EU-a u Hrvatskoj. 

Predviđeni panelisti prve panel diskusije su:
Gordan Maras, ministar poduzetništva i obrta, Igor Premužić, direktor Razvojne agencije Bjelovarsko bilogorske županije, Jakov Ćorić, direktor tvrtke Gala, predstavnik PBZ banke

2. Panel diskusija

  • UZLET KONTINENTALNOG TURIZMA 

Ova panel diskusija bavit će se problematikom nedovoljnog predstavljanja kontinentalnog dijela Hrvatske. Prometna povezanost i kvalitetna domaća ponuda svakako su zaslužili biti vidljiviji i dostupniji kako domaćim tako i stranim turistima.

Predviđeni panelisti druge panel diskusije su: 
predstavnik Ministarstva turizma, Jasna Vaniček-Fila, direktorica Turističke
zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije, Damir Bajs, župan Bjelovarsko-bilogorske županije, Boris Žgomba, predsjednik Udruge putničkih agencija

ULAZ JE BESPLATAN!
Kako se prijaviti?
Zbog ograničenog broja mjesta nužno je napraviti on-line prijavu kako biste rezervirali svoje mjesto na okruglom stolu.