Poslovni uzlet grada Bakra

PCZ Konferencije Poslovni uzlet grada Bakra
Više informacija

Lokacija

Konferencijska sala Industrijske Zone d.o.o. (Kukuljanovo 182/2)

Program

Program besplatnih edukacija pogledajte ovdje.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 030 i  na e-adresu poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Poslovni uzlet grada Bakra Grad Bakar/Thinkstock

Poslovni uzlet grada Bakra održat će se 24. travnja 2018. u konferencijskoj sali  Industrijske Zone d.o.o. (Kukuljanovo 182/2) s početkom u 10 sati.

Nastavljajući tradiciju, Poslovni dnevnik u suradnji s Gradom Bakrom organizira ciklus besplatnih i korisnih programa za poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-ova i sve one koji kontinuirano usavršavanje poslovnih vještina smatraju ključem uspjeha.

Ovogodišnji Poslovni uzlet otvorit će gospodin Mislav Šimatović, zamjenik glavnog urednika Večernjeg lista i gospodin Tomislav Klarić, gradonačelnik grada Bakra. Po završetku uvodnih govora održat će se panel diskusija "Razvoj industrije u Bakru i uspješno realizirani EU projekti" na kojoj će sudjelovati lokalni stručnjaci i poduzetnici s  iskustvom povlačenja novca iz fondova Europske unije te svojom pričom i iskustvom motivirati sve prisutne i potaknuti na unaprjeđenje poslovanja.

Nastavno na panel diskusiju uslijedit će seminar pod nazivom "EU fondovi kao mogućnost financiranja za poduzetnike". Seminar i radionicu vodit će  gđa. Dragana Raić, stručnjakinja za EU fondove iz Sopra projekta koja ima 9 godina iskustva u pripremi i provedbi EU projekata te je tijekom karijere osigurala više od 200 milijuna kuna bespovratnih sredstava za projekte vrijednosti preko 800 milijuna kuna za hrvatske poduzetnike.

Sudionici seminara imat će priliku naučiti što su fondovi Europske unije, koja su pravila korištenja fondova i  što se sve financira. Također, predstavit će se aktualni natječaji i pojasniti kako najlakše doći do informacija, kakve su procedure i načini prijave te na čemu se dobivaju i gube bodovi prilikom vrednovanja projekta.

Po završetku seminara, održat će se  i interaktivna radionica "Kako napisati projektni prijedlog i dobiti sredstva iz EU fondova za male i srednje poduzetnike?" na kojoj će sudionici imati priliku sudjelovati u pripremi natječajne dokumentacije. Na radionici će se prolaziti uvjeti koje je potrebno zadovoljiti prije prijave na natječaj, a potom na primjerima pokazati kako pravilno ispuniti prijavne obrasce. Pojasnit će se i priprema potporne dokumentacije te procedura slanja konačne projektne prijave.

Poslovni uzlet namijenjen je malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i OPG-ovima, no svakako su dobrodošli i predstavnici većih kompanija. Putem interaktivnih radionica, panel diskusija i edukativnih sadržaja, polaznici uz korisne savjete imaju priliku upoznati kolege iz istih i povezanih branši te ostvariti brojne poslovne kontakte.

Prijavite se na besplatni seminar i radionicu te saznajte kako do novca iz fondova Europske unije!

Besplatni seminar o EU fondovima – prilika za europski iskorak Bakra
PODUZETNIK

Besplatni seminar o EU fondovima – prilika za europski iskorak Bakra

Pet godina zaredom Poslovni dnevnik besplatnim seminarima i radionicama educira poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-ova i poljoprivrednike diljem Lijepe naše s ciljem poboljšanja njihovog poslovanja i konkurencije na domaćem i stranom tržištu. Edukativne manifestacije „Poslovni uzlet“ pokazale su se kao važan faktor razvoja hrvatskog poduzetništva koji je posljednjih godina pokretačka snaga hrvatskog gospodarstva.