Agro uzlet Grada Čakovca 2016.

PCZ Konferencije Agro uzlet Grada Čakovca 2016.
Više informacija

Lokacija

Dom sindikata u Čakovcu, Trg Republike bb

Program

Program edukacije pogledajte ovdje.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 030 i  na e-mail 
poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Agro uzlet Grada Čakovca 2016. Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Prijavite se na interaktivnu radionicu u sklopu Agro uzleta Grada Čakovca i saznajte kako postati poljoprivrednik nove generacije

Od 2014. godine Poslovni dnevnik u suradnji s gradovima i županijama radi na promoviranju malog i srednjeg poduzetništva koje je pokretačka snaga hrvatskog gospodarstva i čiji je razvoj ključan za gospodarsku stabilnost. Upravo su manifestacije Poslovnog i Agro uzleta idealna prilika za sve poljoprivrednike, vlasnike OPG-ova, obrtnike i poduzetnike da povećaju svoju konkurentnost na domaćem i stranom tržištu i gdje putem besplatnih edukacija imaju priliku steći nova saznanja iz područja brendiranja, zaštite, promocije i prodaje poljoprivrednih proizvoda.

U petak 2. prosinca u Domu sindikata u Čakovcu na adresi Trg Republike bb održat će se „Agro uzlet Grada Čakovca“. Nakon otvorenja događaja i pozdravnih govora gradonačelnika Čakovca Stjepana Kovača i glavnog urednika Poslovnog dnevnika Mislava Šimatovića, biti će održana panel diskusija na temu „Poljoprivreda i proizvodnja hrane kao važan segment čakovečkog gospodarstva“. Potom slijedi besplatna zakuska za sve sudionike te već spomenuta interaktivna radionica koju će održati Krešimir Kuterovac, direktor tvrtke INAGRA za razvoj poljoprivredne proizvodnje. Tema radionice je "Nova generacija poljoprivrednika: poljoprivrednik-poduzetnik“, a svi će polaznici dobiti odgovore na pitanja koji su aktualni trendovi na poljoprivrednom tržištu, kako brendirati i prodati proizvod, kako pratiti procese u proizvodnji, koje su mogućnosti kreditiranja za poljoprivrednike i sl. Do sada su naši Agro uzleti bili bazirani na predavanjima, a sada ćete putem novog koncepta - interaktivne komunikacije predavača i polaznika - imati idealnu priliku za druženje, razmjenu iskustava s drugim kolegama i proširivanje mreže poslovnih kontakata.

Agro uzlet održava se diljem Hrvatske s ciljem poticanja poljoprivrednog razvoja i konkurentnosti hrvatskih poljoprivrednih proizvoda. Besplatni edukativni sadržaji namijenjeni su svim zainteresiranima, a poslovne informacije donose renomirani stručnjaci demonstrirajući ih na realnim primjerima. Agro uzlet Vaša je idealna prilika za naučiti nešto novo iz svijeta poljoprivrede! Dođite i uvjerite se u to!