Poslovni uzlet Grada Zagreba

PCZ Konferencije Poslovni uzlet Grada Zagreba
Više informacija

Lokacija

Konferencijski centar Forum, Radnička 50, Zagreb i prostorije Hrvatske udruge poslodavaca, Radnička cesta 52

Program

Program konferencije možete vidjeti ovdje.

Program seminarskog dijela preuzmite ovdje.

Detaljne informacije o svakom predavaču i temama seminara možete vidjeti ovdje.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 021 i  na e-mail poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Poslovni uzlet Grada Zagreba Poslovni uzlet Grada Zagreba

U sklopu projekta Poslovni uzlet kojim se promovira malo i srednje poduzetništvo, Poslovni dnevnik 2. srpnja 2014. organizirao je jednodnevnu manifestaciju u gradu Zagrebu.

Zbog velikog interesa otvorili smo dodatnu dvoranu na novoj lokaciji. Sve edukacije održale su se na lokaciji FORUM, Radnička cesta 50. Konferencija se održala na lokaciji HUP, Radnička cesta 52.

Riječ je o manifestaciji koja se sastojala od 2 paralelna događanja, cjelodnevne konferencije na 3 glavne teme (izvoz, turizam i administrativne barijere) te 9 edukacija namijenjenih malim i srednjim poduzetnicima te obrtnicima.

Prva panel diskusija bila je na temu izvoza. Stručnjaci iz različitih sektora poslovanja i izvoznici na različita tržišta pokazali dobre primjere iz prakse, te kroz diskusiju s vlasnicima malih i srednjih poduzeća uspješnih u izvozu osvijetlili konkretne, primjenjive i specifične mogućnosti i ideje koje bi i drugi poduzetnici mogli primjeniti u svojim poslovnim ekspanzijama na strana tržišta.

Drugom panel diskusijom sudionici panela pokazali su važnost turizma za gospodarstvo te kako produljenje turističke sezone i razvoj inovativnih turističkih koncepata otvara goleme potencijale za poslovni rast malih i srednjih poduzetnika.

Treća panel diskusija bavila se administrativnim barijerama koje uz financijsku krizu i nepovoljne uvjete poslovanja dodatno opterećuju malo i srednje poduzetništvo. Sudionici panela pokazali su  kako se administrativne barijere ne odnose se samo na parafiskalna davanja i niz nameta već i na sporost birokratskog režima te kako česte promjene zakonodavnih okvira utječu na malo i srednje poduzetništvo.

Edukacijski dio za male i srednje poduzetnike zastupio je teme EU fondova, marketinga, financija i poreza gdje su stručnjaci iz Algebre, Porezne klinike, Trening centra i Hrvatskog Telekoma prenjeli svoja znanja i iskustva iz vlastite prakse.

Navedena manifestacija zabilježila je veliki interes, a tome svjedoči preko 1500 prijava na edukacije i panel diskusije.

Sudionici
 • Poslovni uzlet Grada Zagreba

  Marko Hrnjak, predavač, Algebra

 • Poslovni uzlet Grada Zagreba

  Tomislav Krištof, predavač, Algebra

 • Poslovni uzlet Grada Zagreba

  Hrvoje Meštrović, predavač, Algebra

 • Poslovni uzlet Grada Zagreba

  Dijana Bezjak, predavačica, MINPO

 • Poslovni uzlet Grada Zagreba

  Sanja Fišer, predavačica, MINPO

 • Poslovni uzlet Grada Zagreba

  Antonio Prtenjača, predavač, Porezna klinika

 • Poslovni uzlet Grada Zagreba

  Vlatka Sakar, Trening centar

 • Poslovni uzlet Grada Zagreba

  Nikola Nikšić, Algebra

 • Poslovni uzlet Grada Zagreba

  Andreja Švigir, Altius savjetovanje

 • Poslovni uzlet Grada Zagreba

  Krešimir Jusup, Hrvatski Telekom