Poslovni uzlet grada Ludbrega

PCZ Konferencije Poslovni uzlet grada Ludbrega
Više informacija

Lokacija

Dvorac Batthyany, Trg Svetog Trojstva 15

Program

Program besplatnih edukacija pogledajte ovdje.

Više o temama i predavačima saznajte ovdje.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 021 i  na e-mail 
poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Poslovni uzlet grada Ludbrega Pixsell

Poduzetnici, obrtnici, vlasnici OPG-a te svi ostali zainteresirani za stjecanje novih poslovnih znanja su 3. rujna 2015. u Ludbregu, Dvorac Batthyany ( Restauratorski centar Ludbreg), Trg Svetog Trojstva 15. , imali priliku besplatno se educirati na razne teme poput: cloud usluga, digitalnom marketingu za poduzetnike i OPG-ove, kako izbjeći greške u pisanju kreditnih zahtjeva, kako do novca za projekte energetske učinkovitosti, povoljnom oglašavanju, kako HGK može pomoći malim i srednjim poduzećima te niz drugih važnih znanja za konkurentno poslovanje.

Po završetku manifestacije Poslovni ulet grada Ludbrega ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras i gradonačelnik Ludbrega Dubravko Bilić svečano su otvoriti Poduzetnički inkubator koji se nalazi u sklopu Centra za razvoj poduzetništva Ludbreg d.o.o., a smješten je u sklopu Društvenog doma u naselju Hrastovsko.  Poduzetnički inkubator je prostor u kojem su smještena novoosnovana mala poduzeća koja tek počinju poslovati ili su u fazi razvoja ili posluju do maksimalno tri godine, a potrebna im je pomoć u prostoru, infrastrukturi i stručna pomoć kroz savjetodavne, konzultantske te administrativne usluge i edukacije. Osnivanjem Centra za razvoj poduzetništva omogućuje se mladim, kreativnim ljudima da realiziraju svoje ideje uz pomoć Grada, lakše se identificiraju razvojne prilike, projekti i programi, a ostvaruju se i nužni preduvjeti za javljanje na natječaje za korištenje sredstava ministarstava i europskih fondova te omogućuje pokretanje poduzetničkih projekata kao i bolje upravljanje poduzetničkim resursima na području Grada Ludbrega.

Poslovni uzlet, projekt Poslovnog dnevnika pokrenut je početkom 2014. godine, u suradnji s partnerima. Cilj projekta je promicanje malog i srednjeg poduzetništva te odabir i nagrađivanje najboljih malih i srednjih poduzetnika u Hrvatskoj.

Također, ovim projektom, Poslovni dnevnik želi omogućiti dodatno znanje i vještine poduzetnicima kako bi postali još uspješniji u svom poslovanju. Tijekom 2014. godine,  na besplatnim edukacijama uspješno se educiralo više od 7000 malih i srednjih poduzetnika, a ove godine Poslovni uzlet nastavlja educirati malo i srednje poduzetništvo u 23 grada diljem Hrvatske.

U 2015. godini Poslovni uzlet je obišao Veliku Goricu, Koprivnicu, Zadar, Pulu, Varaždin, Cres, Sisak, Vinkovce i Čakovec, Osijek, Split i Jastrebarsko, a u rujnu prilika za poslovno educiranje, upoznavanje novih potencijalnih poslovnih suradnika i ostvarivanje novih kontakata uz nezaobilazno druženje dolazi u Ludbreg.

Interakcija predavača s polaznicima, realni primjeri iz poslovnog života, radionice u sklopu edukacija, razmjena iskustava s predavačima i ostalim polaznicima edukacija samo su dio onog što vas očekuje na Poslovnom uzletu. Uz vrsne predavače i stručnjake zagarantirano je da ćete i vi naučiti nešto novo ili produbiti i nadograditi već utvrđena znanja i vještine.

Manifestacije koje su iza nas okupile su velik broj poduzetnika i obrtnika koji su s događanja otišli s vrijednim znanjima i vještinama koje su naučili na edukacijama i koje će im pomoći u njihovom poslovanju. Da su edukacije korisne i kvalitetne najbolje pokazuje podatak koji govori kako su neki od polaznika dolazili i u više gradova u želji da nauče sve novitete zahvaljujući kojima će postati bolji.

Uz edukativni dio, mnogi poduzetnici naglašavaju kako su im manifestacije Poslovnog uzleta bile idealna prilika za predstavljanje njihovog poslovanja kolegama iz branše, budućim poslovnim suradnicima i partnerima te stjecanje novih poznanstava koja će im samo biti dodatni plus u njihovom poslovanju.

 

 

 

Sudionici
 • Poslovni uzlet grada Ludbrega

  Davorka Hajduković, Ministarstvo poljoprivrede

 • Poslovni uzlet grada Ludbrega

  dr.sc. Krešimir Delač, Simulus grupa d.o.o. u suradnji s PBZ

 • Poslovni uzlet grada Ludbrega

  Arsen Paro, AZ Factoring

 • Poslovni uzlet grada Ludbrega

  Krešimir Jusup, Hrvatski Telekom

 • Poslovni uzlet grada Ludbrega

  Vesna Bukarica, FZOEU

 • Poslovni uzlet grada Ludbrega

  Filip Brkljača, FZOEU

 • Poslovni uzlet grada Ludbrega

  Sunčana Matić, FZOEU

 • Poslovni uzlet grada Ludbrega

  Sandro Lazarić, Arbona

 • Poslovni uzlet grada Ludbrega

  Tajana Kesić-Šapić, HGK