Uspostava trajne baze konzultanata

Autor: Poslovni dnevnik , 06. listopad 2013. u 22:00
Stručno iskustvo za ocjenjivanje prijedloga/ Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL

Javni poziv je objavljen u svrhu uspostave trajne baze gospodarskih subjekata koji bi pružali usluge ocjenjivanja kvalitete projektnih prijedloga.

Zagreb Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je javni poziv za dostavu prijava za sudjelovanje u postupcima nabave konzultantskih usluga za ocjenjivanje prijedloga regionalnih i lokalnih razvojnih projekata s aspekta kvalitete pripremljenosti, relevantnosti i održivosti projekata i s aspekta pripremljenosti tehničkog dijela investicije.

Javni poziv je objavljen u svrhu uspostave trajne baze gospodarskih subjekata koji bi pružali usluge ocjenjivanja kvalitete projektnih prijedloga i ideja prijavljenih na pozive za dodjelu bespovratnog novca u okviru operativnog programa Regionalna konkurentnost 2007.- 2013. Natječajima će se financirat priprema i provedba regionalnih i lokalnih razvojnih projekata. 

EU-natječaji

Čisto nebo 

Ukupna vrijednost: 22,027.500 eura
Vrsta natječaja: Bespovratna sredstva
Države: EU 27, Pridružene države, Hrvatska, Srbija, BiH, Crna Gora, Makedonija, Turska, Albanija
Rok za prijavu: 22. listopada 2013.
Prijavitelji: Mala i srednja poduzeća, Velika poduzeća, Instituti, Fakulteti 
Clean Sky – projekti istraživanja i tehnološkog razvoja (CS-ITR projekti) imaju za cilj razvoj novih znanja, novih tehnologija i rješenja. U sklopu CS-ITR projekata može se provoditi istraživanje i tehnološki razvoj, demonstracijske i druge aktivnosti.

Komentirajte prvi

New Report

Close