Saznajte koji su trenutačno otvoreni natječaji za EU fondove

Autor: Lidija Šimrak , 26. travanj 2013. u 09:13
Ilustracija

Donosimo pregled najvažnijih natječaja iz EU fondova za područje Republike Hrvatske, regije i Europske unije koji su trenutačno otvoreni!

Donosimo pregled najvažnijih natječaja iz EU fondova za područje Republike Hrvatske, regije i Europske unije koji su trenutačno otvoreni!

Naziv natječaja: Novi pristupi HZZ-a u pružanju usluga klijentima
Referentni broj: EuropeAid/130882/D/SER/HR
Vrsta: Javna nabava, Usluge
Opis: Cilj ovog ugovora povećati je sposobnost HZZ-a u pružanju usluga svojim klijentima. U sklopu prokjekta razvit će se nove usluge u segmentu posredovanja pri zapošljavanju, namijenjene poslodavcima. Istovremeno zaposlenici HZZ-a osobsobit će se za pružanje novih usluga… Kliknite za više informacija!

Naziv natječaja: Usluge podrške i obuke upravi za humanitarnu pomoć i zaštitu civila (ECHO)
Referentni broj: 2013/S 056-091086
Vrsta: Javna nabava, Usluge
Opis: Europska Komisija putem ovog poziva traži usluge za obuku vezanu uz humanitarne aktivnosti. Svrha ovog ugovora pružiti je obuku, uključujući i učenje na daljinu, kako bi se moglo odgovarati na pitanja partnera te kako bi im se mogla pružiti odgovarajuća dokumentacija… Kliknite za više informacija!

Naziv natječaja: Erasmus za mlade poduzetnike
Referentni broj: 63-G-ENT-CIP-13-E-N01C011
Vrsta: Bespovratna sredstva
Opis: Svrha natječaja je odabir organizacija koje će djelovati kao posrednici u implementaciji programa Erasmus za mlade poduzetnike na lokalnoj razini. Konkretnije, organizacije će zaposliti i potaknuti poduzetnike da iskoriste mogućnosti  programa… Kliknite za više informacija!

Naziv natječaja: Mjere za obuku i informiranje radničkih organizacija
Referentni broj: VP/2013/002
Vrsta: Bespovratna sredstva
Opis: Europska komisija raspisala je natječaj u području zapošljavanja, društvenih djelatnosti i inkluzije. Ciljevi ovog natječaja uključuju mjere i inicijative povezane s prilagodbom socijalnog dijaloga na promjene u zapošljavanju i radu te povezane izazove… Kliknite za više informacija!

Naziv natječaja: CIP – Promocija izvrsnosti klastera
Referentni broj: 62-G-ENT-CIP-13-N04C031
Vrsta: Bespovratna sredstva
Opis: Cilj natječaja je jačanje klastera u EU oslanjanjem na rezultate i alate razvijene u Europskoj inicijativi za izvrsnost klastera (European Cluster Excellence Initiative) te poučeni iskustvom iz sličnih natječaja od 2011. do trenutnih projekata vezanih za klastere… Kliknite za više informacija!

Naziv natječaja: Industrijski odnosi i socijalni dijalog
Referentni broj: VP/2013/001
Vrsta: Bespovratna sredstva
Opis: Cilj natječaja je promoviranje socijalnog dijaloga na industrijskoj razini. Ovaj poziv je namjenjen za financijske konzultacije, sastanke, pregovore i ostale akcije dizajnirane za postizanje spomenutog cilja i promoviranje akcija naglašenih u dokumentima EK… Kliknite za više informacija!

Naziv natječaja: Podrška nacionalnom viznom sustavu
Referentni broj: EuropeAid/131757/D/SUP/HR
Vrsta: Javna nabava, Dobra
Opis: Predmet natječaja je nabava i dostava opreme diplomatskim misijama/konzularnim odjelima za otkrivanje krivotvorenih i lažnih dokumenata, nabava i dostava poslužitelja i programske opreme za Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija… Kliknite za više informacija!

Naziv natječaja: Europska platforma dizajnerskih inovacija
Referentni broj: 76/G/ENT/CIP/13/C/N05S00
Vrsta: Bespovratna sredstva
Opis: Svrha ovog poziva je ubrzati uključivanje dizajna u inovacijske politike na europskoj, nacionalnoj i regionalnoj razini te promicanje korištenja dizajna u europskoj industriji kao i u javnom sektoru. Time će se promicati stvaranje vrijednosti, učinkovitost i učinkovito korištenje resursa… Kliknite za više informacija!

Naziv natječaja: Poziv za nabavu audio-vizualnih usluga „Inovativna diseminacija proizvoda koja obuhvaća indikatore važne za politiku“
Referentni broj: 2013/S 063-104526
Vrsta: Javna nabava, Usluge
Opis: Svrha ovog ugovora stvaranje je animirane audio-vizualne produkcije koja će podići svijest o problemima održivog razvoja, informirati javnost o izvješćima koja se odnose na strategiju održivog razvoja na način koji će biti razumljiv javnosti kroz inovativnu audio-vizualnu produkciju… Kliknite za više informacija!

Naziv natječaja: Istraživanje kao podrška razvoju EU strategije za logistiku prijevoza
Referentni broj: N° MOVE/D1/355-1
Vrsta: Javna nabava, Usluge
Opis: Svrha ovog ugovora jest pridonijeti znanju, shvaćaju i razvoju strategije za sektor logistike prijevoza. Također će se provesti istraživanje i analiza sektora prijevoza u Europskoj uniji. Ugovor je podijeljen na 4 LOT-a… Kliknite za više informacija!

Naziv natječaja: Specifikacija, razvoj, održanje i potpora carinskog IT sustava
Referentni broj: TAXUD/2013/AO-01
Vrsta: Javna nabava, Usluge
Opis: Natječaj je ponuđen dobavljačima i isporučiteljima  IT usluga pri razvoju i specificiranju sistema carina i programa pod menadžmentom generalne uprave za oporezivanje i carinske unije… Kliknite za više informacija!

Naziv natječaja: Ključne tehnologije za observatorije
Referentni broj: 249/PP/ENT/CIP/13/C/N01C021
Vrsta: Javna nabava, Usluge
Opis: Na temelju rezultata studije izvedivosti iz 2011.-2012. otvoren je natječaj za pokretanje tehnoloških observatorija s ciljem osiguranja europskim i nacionalnim donositeljima odluka te poduzetnicima na svakodnevnoj bazi pouzdane i reprezentativne podatke i analize u razvoju novih tehnologija… Kliknite za više informacija!

Naziv natječaja: Razvoj bilance vode u EU – razvoj preventivnih aktivnosti za zaustavljanje dezertifikacije u Europi
Referentni broj: ENV.D.1/SER/2013/0007.
Vrsta: Javna nabava, Usluge
Opis: Svrha ovog projekta napraviti je potpune bilance europskih resursa vode. Ovim bi se projektom trebale popuniti sve praznine u podacima kako bi se mogle uspostaviti vodne bilance za cijelu Europu… Kliknite za više informacija!

Naziv natječaja: Objava novih podataka važnih za politiku zaštite okoliša
Referentni broj: ENV.F.4/SER/2013/0006.
Vrsta: Javna nabava, Usluge
Opis: Svrha ovog poziva je poboljšati shvaćanje novih znanstvenih saznanja u razvoju politike zaštite okoliša. Kako bi se to postiglo, potrebne su aktivnosti poput prikupljanja vijesti iz svijeta znanosti objavljenih u znanstvenim časopisima… Kliknite za više informacija!

Naziv natječaja: Shema za program RDI podržani od strane države u području znanosti, istraživanja i inovacije
Referentni broj: RTD/C3/2013/1
Vrsta: Javna nabava, Usluge
Opis: Projekt obuhvaća shemu podržanu od strane države u Australiji, Brazilu, Kanadi, Kini, Indiji, Japanu, Rusiji, Južnoj Koreji i SAD-u, a svrha je stimulirati ulaganja u razvoj i inovacije… Kliknite za više informacija!

Naziv natječaja: PROGRESS: Potpora informacijskim i komunikacijskim aktivnostima s ciljem sprečavanja nasilja nad ženama
Referentni broj: JUST/2012/PROG/AG/VAW
Vrsta: Bespovratna sredstva
Opis: Svrha ove inicijative  jest potpora akterima na nacionalnoj razini u razvoju i implementiranju informacijskih i komunikacijskih aktivnosti s ciljem sprečavanja nasilja nad ženama i djevojkama u sklopu programa PROGRESS… Kliknite za više informacija!

Naziv natječaja: Poduka o digitalnoj forenzici
Referentni broj: OLAF/2013/D5/059
Vrsta: Javna nabava, Usluge
Opis: Europski ured za borbu protiv prijevara (OLAF) otvara javni poziv za dostavu prijedloga dizajna, planiranja, organiziranja i vrednovanja tečaja o digitalnoj forenzici za zaposlenike nacionalnih i regionalnih uprava… Kliknite za više informacija!

Naziv natječaja: Financijski instrument za okoliš – LIFE +
Referentni broj: 2013/C 47/10
Vrsta: Bespovratna sredstva
Opis: Osnovni cilj prograla LIFE+ jest doprinos implementaciji, ažuriranju i razvoju europskog zakonodavstva i politika povezanih s očuvanjem okoliša, uključujući i povezivanje okoliša s ostalim javnim politikama čime se doprinosi održivom razvoju… Kliknite za više informacija!

Naziv natječaja: Uspostava europskog registra visokog obrazovanja
Referentni broj: EAC/31/2012
Vrsta: Javna nabava – usluge
Opis: Glavni cilj ove javne nabave jest uspostava i održavanje Europskog registra visokog obrazovanja (European Tertiary Education Register – ETER). Projekt ETER je ključni dio europske agende za modernizaciju visokog školstva… Kliknite za više informacija!

Više informacija o trenutačno otvorenim natječajima i onima u najavi možete pronaći ovdje!

Komentirajte prvi

New Report

Close