Pripremite svoje projekte za strukturne fondove EU!

Autor: Sponzorirani članak , 03. rujan 2013. u 08:00
Press foto

Zanimaju vas strukturni fondovi, a ne znate otkud krenuti? Znate li da nas u periodu do 2020. godine čeka 11,69 milijardi EUR-a iz EU fondova?

EU PROJEKTI, vodeći hrvatski konzultanti za EU fondove, projektni management, edukacije i strateški razvoj organiziraju cjelodnevnu edukaciju o strukturnim fondovima pod nazivom:

„Pripremite svoje projekte za strukturne fondove EU!“

koja će se održati 19. rujna 2013. godine u Zagrebu na Veleučilištu Vern, Trg Drage Iblera 10, 2. kat Importanne Gallerije, učionica IMP 12, s početkom u 9:30 sati.

Cilj edukacije je predstaviti mogućnosti korištenja strukturnih i drugih investicijskih fondova EU nakon pristupanja Hrvatske Europskoj uniji te pomoći polaznicima da pripreme i razviju svoje projektne ideje kako bi osigurali financiranje početkom 2014.g. Polaznicima ćemo ukazati na što moraju obratiti pozornost kada počnu razmišljati o pripremi projekata i kako planirati financijsku pozadinu projekta.

Strukturni fondovi traže postupno i strateško promišljanje projekata koji moraju biti utemeljeni na stvarnim potrebama zajednice, dokumentirani strategijama razvoja i sufinancirani od strane onoga tko ih provodi.  Zato , uz pomoć EU PROJEKATA, već sutra započnite s ozbiljnim i postupnim planiranjem koje će vam osigurati dugoročnu financijsku stabilnost i razvoj uz pomoć europskih fondova! 

Detaljne informacije o edukaciji, program i prijavnicu možete pronaći na sljedećem linku: http://www.eu-projekti.info/vruca-ljetna-ponuda-iz-eu-projekata-pripremite-svoje-projekte-za-financiranje-iz-strukturnih-fondova-2014

Broj prijava je ograničen! Polaznicima iz iste organizacije te polaznicima naših dosadašnjih edukacija odobravamo dodatnih 15% popusta. Ako se želite prijaviti, ispunjenu prijavnicu pošaljite na e-mail: mirna@eu-projekti.com

Veselimo se susretu!

EU PROJEKTI tim

EU PROJEKTI  su autori prvog portala o EU fondovima u Hrvatskoj i regiji – EU PROJEKTI INFO (www.eu-projekti.info), na kojemu možete pronaći sve relevantne informacije o ovoj problematici, kao i trenutačno otvorene natječaje. Ukoliko želite saznati više o nama, posjetite našu stranicu www.eu-projekti.com! 

New Report

Close