Otvara se prvo učilište za stručnjake za fondove EU

Autor: Darko Bičak , 04. svibanj 2015. u 22:00
Ariana Vela

Tvrtka EU projekti želi prenijeti stečena iskustva svojim budućim studentima.

Konzultantska tvrtka EU projekti, koja ima portfelj projekata veći od 200 milijuna eura, pokreće danas prvo hrvatsko specijalizirano učilište za obrazovanje stručnjaka za EU fondove.

Ova obrazovna institucija je ujedno i jedina na tržištu, a službeni naziv će joj biti Učilište EU projekti. Kako ističe Ariana Vela, vlasnica tvrtke, Učilište je dobilo sve potrebne dozvole Ministarstva obrazovanja, znanosti i sporta i svih relevantnih državnih institucija, a originalni nastavni program koji će se izvoditi u Učilištu odobrila je Agencija za odgoj i obrazovanje.

Programi polaznicima omogućuju dobivanje uvjerenja po završetku predavanja i uspješno položenom završenom ispitu koje se upisuje u e-radnu knjižicu. Vela pojašnjava da je Učilište nastalo kao reakcija na iskazanu potrebu tržišta za fokusiranim praktičnim programima edukacije za EU fondove na visokoj stručnoj razini, a predstavlja prirodnu nadogradnju brojnim uspješno realiziranim edukacijskim programima i tečajevima koje su EU projekti provodili kroz internu EU Akademiju. 

Komentirajte prvi

New Report

Close