Od Platka do 'fantasy parka'

U sklopu centra Platak planira se rekonstrukcija objekata, izgradnja novih žičara i uređenje staza U sklopu centra Platak planira se rekonstrukcija objekata, izgradnja novih žičara i uređenje staza

U sklopu centra Platak planira se rekonstrukcija objekata, izgradnja novih žičara i uređenje staza.

Primorsko-goranska županija planira kandidirati za EU fondove 12 turističkih projekata, najavio je obnašatelj dužnosti župana Vidoje Vujić.

Među njima su sportsko-rekreacijski i turistički centar Platak, mreža skijališta u Gorskom kotaru, objekti zdravstvenog turizma, mreža luka nautičkog turizma, razvoj mreže turističkih zona u županiji, međunarodni centar izvrsnosti za ugostiteljstvo, turizam i održivi razvoj u Opatiji i goranski 'fantasy park'. Predviđa se i kandidatura projekata hotel Sport Delnice, hrvatska kuća vina u dvorcu Frankopan u Kraljevici, turistička mreža žičara, turistička zona Preluk i kongresni centar Opatija.

U sklopu centra Platak planira se rekonstrukcija objekata, izgradnja novih žičara i uređenje staza, smještajnih kapaciteta s 1700 postelja... Fantasy Park pak predviđa park za djecu, adrenalinski park, foto safari i drugo. Vujić je najavio da će županija sa 220 tisuća kuna sufinancirati izradu satelitskog računa turizma za Kvarner, koji će omogućiti potpunije sagledavanje utjecaja turizma na gospodarstvo.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana
Pogledaj sve