EU PROJEKTI pokrenuli prvi individualni program edukacije o EU fondovima!

Autor: Sponzorirani članak , 10. prosinac 2013. u 09:37
Thinkstock

Želite postati konzultant ili usavršiti svoje znanje o pripremi projekata financiranih iz EU fondova? Zanima vas individualan pristup i praktični primjeri?

Što je EU PROJEKTI AKADEMIJA i koji joj je cilj?

EU PROJEKTI AKADEMIJA prvi je cjeloviti individualni program edukacije o pripremi i provedbi projekata financiranih iz EU fondova i drugih izvora nastao kao rezultat dosadašnjih edukacija provedenih od strane EU PROJEKATA na kojima je sudjelovalo više od 7000 polaznika.

Cilj programa je podići kapacitete polaznika za pripremu i provedbu projekata financiranih iz EU fondova kroz sudjelovanje u najkvalitetnijem programu edukacije baziranom na praktičnom radu i individualnom pristupu polaznicima, uz pomno pripremljene materijale i vježbe.

AKADEMIJA je odgovor na potrebe naših klijenata i suradnika za cjelovitom edukacijom o EU fondovima, ali kroz individualan pristup, rad u malim grupama i visoku razinu angažmana polaznika koji omogućuju postizanje visoke kvalitete rada, a samim time i znanja.

Koji je program EU PROJEKTI AKADEMIJE?

Program se sastoji od 6 cjelina u trajanju 110 sati koje obuhvaćaju sve aspekte pripreme i provedbe projekata; od analize natječajne dokumentacije, strateškog okvira, potrebnih predprojektnih analiza, do određivanja strategije projekta, izrade ciljeva, rezultata, aktivnosti i projektnog proračuna. Posebno se vodi računa o provedbi projekata te otkrivanju trikova kojima se služe uspješni konzultanti. Program AKADEMIJE dostupan je na upit.

Koje su posebnosti EU PROJEKTI AKADEMIJE?

EU PROJEKTI AKADEMIJA jedinstven je i inovativan program koji pomaže polaznicima da postignu konkretne rezultate. Posebno ističemo naše prednosti i posebnosti:

Male grupe do 6 osoba po čemu smo jedinstveni na tržištu
Ograničeni broj osoba koje se primaju u program na godišnjoj razini
Individualne konzultacije za svakog pojedinog polaznika
Priprema za predavanja i zadaće
Pisane upute konzultanata upućene polaznicima za svaki pripremljeni materijal
Diploma jedne od najrenomiranijih organizacija u sektoru EU fondova
Članstvo u Institutu za razvoj poduzetništva i EU projekte
Besplatni materijali i pristup korisničkim stranicama na prvom hrvatskom portalu o EU fondovima – EU-PROJEKTI.INFO

Kome je namijenjena EU PROJEKTI AKADEMIJA?

EU PROJEKTI AKADEMIJA namijenjena je svima onima koji žele znati kako pravilno i kvalitetno pripremati projekte, a posebno: postojećim i budućim konzultantima; zaposlenicima potpornih organizacija koje pomažu svojim članovima i suradnicima (razvojne agencije, različite komore, savezi,  inkubatori i druge slične organizacije); postojećim i potencijalnim korisnicima EU sredstava koji žele unaprijediti svoje vještine; zaposlenicima tijela javne vlasti koji rade na pripremi i provedbi projekata; i svim drugim organizacijama i osobama koje žele proširiti znanje o ovoj važnoj temi.

Detaljne informacije o AKADEMIJI, programu, rasporedu rada i o tome kako se prijaviti zatražite putem e-maila edukacija@eu-projekti.com! 

 

 

New Report

Close