Donosimo top pet trenutno otvorenih natječaja za EU fondove

Autor: Ariana Vela , 20. rujan 2013. u 10:55
Thinkstock

Donosimo ovotjedni top 5 natječaja iz EU fondova za područje Republike Hrvatske, regije i Europske unije koji su trenutačno otvoreni.

Piše: Ariana Vela, direktorica konzultantske tvrtke EU PROJEKTI

Donosimo ovotjedni top 5 natječaja iz EU fondova za područje Republike Hrvatske, regije i Europske unije koji su trenutačno otvoreni.

Naziv natječaja: Razvoj demonstratora za korištenje podataka iz programa Kopernik- europskog programa za promatranje Zemlje, te Galilea i EGNOS-a – Europskog GNSS-a

Referentni broj: 105/G/ENT/CIP/13/C/N03C03

Vrsta: Bespovratna sredstva

Opis: Osnovni cilj ovog natječaja za bespovratna sredstva  jest  da se razvije veliki broj demonstratora  programa Copernicus i Europska GNSS usluga…Kliknite za više informacija!

Naziv natječaja: IPA Poboljšanje Ureda za javne prihode (PRO), Služba za porezne obveznike

Referentni broj: EuropeAid/ 135-061/M/ACT/MK

Vrsta: Bespovratna sredstva

Opis: Svrha ovog natječaja za bespovratna sredstva jest  ojačati kvalitetu  Službe za  porezne obveznike uspostavljanjem učinkovite metode informacijskih i komunikacijskih alata koje vode  boljim uslugama za porezne obveznike  i osigurava jačanje partnerstva između poreznih obveznika i poreznih službenika putem kontakt centra / pozivnog centra i službeničkih pultova ili drugim  kanalima za javnost…Kliknite za više informacija!

Naziv natječaja: IPA prekogranični program Hrvatska-Crna Gora 2007. – 2013 Treći poziv na dostavu projektnih prijedloga

Referentni broj: EuropeAid/134665/L/ACT/ME

Vrsta: Bespovratna sredstva

Opis:  Ovaj natječaj za prekograničnu suradnju objavljuje Agencija za regionalni razvoj Republike Hrvatske i Delegacija Europske unije u Crnoj Gori u suradnji s Ministarstvom vanjskih poslova i europskih integracija Crne Gore i Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova Europske unije Republike Hrvatske…Kliknite za više informacija!

Naziv natječaja: Pružanje tehničke pomoći za 3 visoko razmjerna projekta energetske učinkovitosti na Zapadnom Balkanu, Bosni i Hercegovini, Konjicu, Fojnici i Brčkom (EuropeAid/134634/C/SER/BA)

Referentni broj: EuropeAid/134634/C/SER/BA

Vrsta: Javna nabava, Dobra

Opis: Ovaj natječaj za pružanje tehničke pomoći  predviđa pomoć trima odabranim zajednicama u projektima velikih razmjera usmjerenih na povećanje energetske učinkovitosti  i korištenja obnovljive energije…Kliknite za više informacija!

Naziv natječaja: Pilot projekt stvaranja mreže kontakata i dijaloga ciljanih općina i lokalnih vlasti o iskustvima i najboljim praksama u području raseljavanja i integracije izbjeglica

Referentni broj: HOME/2013/CFP/PARS

Vrsta: Bespovratna sredstva

Opis: Svrha ovog poziva identificiranje je općina i lokalnih vlasti unutar Europske unije koje su započele program raseljavanja ili će ga započeti...Kliknite za više informacija!

Više informacija o trenutačno otvorenim natječajima i onima u najavi možete pronaći ovdje!

 

Komentirajte prvi

New Report

Close