Zoran Milanović postao poduzetnik, osnovao je vlastitu tvrtku

Autor: Poslovni.hr , 14. studeni 2016. u 13:23
Foto: Luka Stanzl / Pixsell

Sjedište tvrtke koja je osnovana 7. studenog nalazi se u Zagrebu, a Milanović je direktor.

Bivši premijer Zoran Milanović bacio se u poduzetnike, osnovao je konzultantsku tvrtku EuroAlba Advisory, društvo s ograničenom odgovornošću. 

Prema podacima Poslovne Hrvatske, radi se o društvu s ograničenom odgovornošću, a tvrtka će se baviti savjetovanjem u vezi s upravljanjem.

Sjedište tvrtke koja je osnovana 7. studenog nalazi se u  Zagrebu, a Milanović je direktor.

Komentari (10)
Pogledajte sve

Koja tragikomedija! Ili će sada naplaćivati što je činio usluge (posredovao, reketario i dr.) ili će klijentima raditi direktnu štetu! Trgovina utjecajem nije savjetovanje (konzalting)! Ne želim mu uspjeh obzirom koliko je štete učinio RH!

baš me zanima što će pričati kad mu počnu stizati razni računi za zrak tipa ZAMP, naknada za šume, vode, spomenička renta, naknada za ovo ili ono… pa porezi na dobit, na dividendu, …hoće li se sjetiti da je mogao utjecati na to kad je bio premijer
Sad će vidjeti kako je problematično isplatiti brutto plaču a netto duplo manji

Uh koliko vas ima i što ste zluradi!? Fali vam Milanče, prištavi, nesposobni…? Nemate se na kome iživljavat? Čovjek otvorio firmu da bi sišao s državne sisi, a ne kao Tim, koji je došao žrtvovati se za Hrvatsku, pa će pomusti još nešto love iz državnog proračuna, kad se je već toliko žrtvovao.

hrvatska stvarnost !!!

New Report

Close