Zbog Rusa uvode uslugu najma luksuznih vozila

Autor: Poslovni.hr , 30. rujan 2013. u 09:44
press photo

Fleet rent-a-car, tvrtka članica TRCZ Grupe uvela je novitet u poslovanje – uslugu najma automobila najviše klase s vozačem.

Fleet rent-a-car, tvrtka članica TRCZ Grupe uvela je novitet u poslovanje – uslugu najma automobila najviše klase s vozačem, priopćeno je iz kompanije. Osnovni razlog uvođenja nove usluge u portfolio kompanije je činjenica da se poslovnom suradnjom s partnerima s tržišta Rusije povećala potreba za ovakav vid usluge, kažu iz tvrtke.

U ponudi se nalaze automobili najviše klase, točnije Audi S8, a na kojima su inzistirali partneri. Razlog formiranja flote s vozilima najvišeg ranga su zahtjevi koji dolaze od klijenata sa stranih tržišta, pojašnjava u priopćenju.

Vodeći čovjek Fleet rent-a-cara, Krešimir Dobrilović ističe kako je nova usluga namijenjena klijentima koji žele nešto više od uobičajene rent-a-car usluge."Baziramo ponudu na temelju želja i potreba naših klijenata po klasičnom tailor made modelu. Svi naši korisnici imaju privilegiju uživati high class tretman, od posebnog dočekivanja u zračnim lukama do osiguravanja svih vidova sigurnosti. Naši vozači su posebno trenirani za osiguravanje dolazaka na vrijeme naših klijenata dok su sva vozila posebno opremljena kako bi bili u mogućnosti voditi strogu brigu o sigurnosti i zadovoljstvu putnika“. 

Komentirajte prvi

New Report

Close