Zaposlenicima isplatili 1200 kuna regresa i 1000 kuna dodatne nagrade

Autor: Poslovni.hr , 12. lipanj 2019. u 13:57
Foto: Eko Međimurje

Kontinuirano povećavaju plaće svih zaposlenih, a koje su već i sad znatno iznad prosjeka okruženja.

EKO MEĐIMURJE nastavlja s praksom nagrađivanja zaposlenika za dobre poslovne rezultate pa je tako u svibnju radnicima isplaćena nagrada u iznosu od 1.000 kn, a početkom lipnja i 1200 kn regresa za godišnji odmor.

To je samo dio pogodnosti koje uživaju radnici EKO MEĐIMURJA jer uz sva prava koja su im osigurana Kolektivnim ugovorom, dodatno se nagrađuje i poseban radni doprinos svakog zaposlenika u obliku stimulacije i nagrade za predložena poboljšanja.

Osim toga, EKO MEĐIMURJE kontinuirano povećava plaće svih zaposlenih, a koje su već i sad znatno iznad prosjeka okruženja.

Predsjednik Uprave EKO MEĐIMURJA d.d. Saša Novaković, mag. inf. “Zadnjih godina bilježimo iznadprosječne poslovne rezultate i rast poslovanja što je zasluga svih naših zaposlenika. Zadovoljni smo što u tako velikom kolektivu kao što je EKO MEĐIMURJE s petstotinjak zaposlenih, imamo odlične međuljudske odnose, što uspijevamo pratiti i nagraditi individualni trud svakog radnika te što smo od strane naših radnika prepoznati kao poželjan poslodavac. Sve ovo rezultat je aktivne politike upravljanja ljudskim resursima u kojoj je zadovoljstvo zaposlenika u središtu svih aktivnosti. Naši zaposlenici rade u dobroj radnoj atmosferi, motivirani su i svi zajedno se trudimo u svakom segmentu posla povećati produktivnost, što onda rezultira i odličnim rezultatima.

EKO MEĐIMURJE je krajem svibnja održalo već tradicionalni team building za svoje zaposlenike, na kojem smo se rekreirali uz nogomet i odbojku, a zabavljali uz kuhanje i roštilj. Bilo je to druženje koje je potvrdilo da su zaposlenici EKO MEĐIMURJA odličan tim, koji odlično surađuje na poslu, ali i izvan posla.

Komentirajte prvi

New Report

Close