Za trud i zalaganje radnicima isplatili više od 100.000 kuna nagrade

Autor: Miroslav Kuskunović/Agrobiz , 03. svibanj 2019. u 07:42
Povjerenik sindikata Glavak i čelnik Vajde Kajmović

U čakovečkoj tvrtki produljen kolektivni ugovor, obuhvaća pravo na stimulaciju, dodatne dane godišnjeg odmora…

Čakovečka Mesna industrija Vajda Praznik rada obilježila je produljenjem Kolektivnog ugovora. Radnici Vajde tako će i dalje imati pravo na stimulativni dio plaće, dodatne dane godišnjeg odmora, topli obrok, jubilarnu nagradu…

Ugovor su potpisali su Alen Kajmović, predsjednik Uprave Vajde i Bruno Glavak, povjerenik Sindikata zaposlenih u poljoprivredi, prehrambenoj i duhanskoj industriji i vodoprivredi Hrvatske, podružnice Vajda.

Prava iz kolektivnog odnose se na sve radnike, neovisno o tome jesu li u sindikatu ili ne, a njegovo produljenje nastavak je usmjerenosti na dobrobit radnika osiguravanjem pogodnosti iznad zakonski propisanih. Tako je u Vajdi krajem 2018. isplaćeno i više od 100.000 kuna nagrada radnicima za trud i zalaganje.

"Bez zaposlenika nema Vajde – kratko i jasno. A stoljetna tradicija poduzeća dokazuje da je Vajda oduvijek u vrh stavljala zadovoljstvo zaposlenika i tako privlačila i, najbitnije, zadržavala najkvalitetnije kadrove.

A u ova teška vremena, kad je riječ o radnoj snazi, uspjela je zaposliti 40-ak ljudi, što pokazuje da smo zanimljiv poslodavac", ističe predsjednik Uprave Alen Kajmović.

Komentirajte prvi

New Report

Close