Vlada dala suglasnost HEP-u za zaduženje

Autor: Poslovni.hr , 31. listopad 2012. u 14:23
PXL

Vlada je na zatvorenom dijelu 59. sjednice donijela i Odluku o davanju suglasnosti Hrvatskoj elektroprivredi d.d. za prolongat zaduženja kod Raiffeisenbank Austria d.d.

Vlada je na zatvorenom dijelu 59. sjednice donijela i Odluku o davanju suglasnosti Hrvatskoj elektroprivredi d.d. za prolongat zaduženja kod Raiffeisenbank Austria d.d. Radi se o davanju suglasnosti HEP-u za prolongat revolving limita u iznosu do 40.000.000,00 EUR-a za financiranje pozicija iz Gospodarskog plana HEP-a za 2012. godinu – osiguranje likvidnosti.

Također, donesena je i Odluka o davanju suglasnosti Hrvatskoj elektroprivredi d.d. za prolongat i povećanje iznosa zaduženja kod SG – Splitske banke d.d. Daje se suglasnost Hrvatskoj elektroprivredi d.d. za prolongat i povećanje iznosa okvirnog kredita u iznosu do 16.000.000,00 EUR-a kod SG-Splitske banke d.d., za obrtno poslovanje.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Vlada odobrila kredit HEP-u od 400 milijuna kuna

Na ovo se zaboravilo?

Sad znamo da kukuriku obecanja traju tocno 5 mjeseci..

Blago nama.. s kleptomana na patoloske lazove i analfabete. Dati drzavu na upravljanje kukurikavcima, kao dati dvogodisnjaku da upravlja autom pri 100 na sat. A ispred je zid!

New Report

Close