Vipnet: Nudimo najpovoljniji roaming na tržištu

Autor: Objava za medije , 22. travanj 2013. u 11:31
Press foto

Povoljne cijene razgovora, slanja SMS poruka i korištenja podatkovnog prometa izvan Hrvatske, koje Vip pretplatnici mogu ostvariti kroz EU Top 5 roaming uslugu, odnose se na pet zemalja Europske unije u kojima se ostvaruje više od dvije trećine roaming prometa u Europi.

Cijene odlaznih poziva iz Slovenije, Italije, Austrije, Njemačke i Francuske prema Hrvatskoj i unutar posjećene zemlje iznosit će 1,49kn/min, jednako kao i cijene dolaznih poziva uz jednokratan iznos za uspostavu poziva od 1,99kn. Uključivanjem EU Top 5 roaming usluge, cijena slanja SMS poruka iz spomenutih pet zemalja iznosi 0,69kn, a cijena podatkovnog prometa iznosi 4,19kn/MB, priopćeno je iz Vipneta.

Cijene usluga definirane su kao jedinstvene u državi u kojoj se korisnici nalaze pa korisnici više ne moraju brinuti o tome jesu li u inozemstvu spojeni na cjenovno najpovoljnijeg stranog operatora.

– Uvođenjem nove EU Top 5 roaming usluge Vipnet je napravio još jedan potez važan za korisnike koji često putuju izvan Hrvatske te im omogućio znatno niže cijene razgovora, slanja SMS poruka i korištenja podatkovnog prometa u pet najposjećenijih zemalja EU. Time je Vipnet prvi i jedini na domaćem telekomunikacijskom tržištu i prije ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju, korisnicima ponudio cijene koje su dijelom čak i niže od onih koje definira EU regulativa te je tako omogućio značajne uštede prilikom telefoniranja u inozemstvu – rekao je Mario Cvitković, član Uprave Vipneta.

Na ovaj način, Vipnet je snizio cijene razgovora u inozemstvu nekoliko mjeseci prije nego što je prema EU regulativi dužan to učiniti. EU Top 5 roaming uslugu mogu aktivirati svi Vip pretplatnici bez obzira na to jesu li već prethodno odabrali jednu od Vipnetovih roaming usluga, kao što su Putne minute, Roaming surf paketi ili Blackberry roaming usluge. Vip pretplatnici EU Top 5 roaming uslugu mogu uključiti na Vip prodajnom mjestu, pozivom Službi za korisnike ili preko Moj Vip portala (moj.vip.hr), dok ju Vip poslovni korisnici mogu uključiti na temelju zahtjeva platežno odgovorne osobe.

EU Top 5 roaming usluga uz postojeću Europa i BiH roaming uslugu nudi sveobuhvatno rješenje za komunikaciju u inozemstvu. Korisnici Europa i BiH roaming usluge na raspolaganju imaju dolazne pozive ostvarene u BiH i zoni Europa za 0 kn/min, a jedini je trošak uspostava poziva po cijeni od 2,99 kn.

Komentirajte prvi

New Report

Close