VIDEO: Objavljen treći dio obilaska tvornice kroz koju vas vodi Rimac, gledatelji iz cijelog svijeta šalju poruke oduševljenja

Autor: Poslovni.hr , 13. lipanj 2019. u 10:24
Foto: Rimac Automobili YouTube screenshot

U 4 epizode Mate Rimac vas temeljito vodi kroz tvornicu električnih jurilica kojima je osvojio svijet.

Osnivač i većinski vlasnik tvrtke vas vodi kroz objekte u kojima se radi dizajn, istraživanje i razvoj te proizvodnja.

“U trećoj epizodi pokazujemo koliko se puno razmišlja i radi na dizajnu i inženjeringu hiper-automobila za globalno tržište, dok u isto vrijeme ne samo da ispunjavamo, nego i premašujemo naše ciljeve”, stoji u najavi nove epizode koja je dostupna na YouTubeu.

Prvi gledatelji iz cijelog svijeta, od Indije, Latinske i Sjeverne Amerike, Europe do Tenerifa – izrazili su veliko oduševljenje i zaželjeli uspjeh u daljnjem razvoju.  

“Hrvatska bi se mogla ubrzano transformirati ako će drugi Hrvati postati impresionirani radnom etikom gospodina Rimca”, poručio je gledatelj iz Italije.

U novim objektima, kojima širi postojeću tvornicu u Svetoj Nedelji, Rimac planira nove proizvodne linije velikog obujma za akumulatore, sustave pogonskih sklopova i C_Two hypercar proizvodnju počevši od 2020. godine.

Prvi, drugi i treći dio su objavljeni, a idući tjedan očekuje se objavljivanje zadnjeg, četvrtog dijela serijala o velikom uspjehu proizvodnje električnih jurilica, koji je Hrvatsku stavio na kartu svjetske autoindustrije budućnosti.

Komentirajte prvi

New Report

Close