VIDEO: Objavljen treći dio obilaska tvornice kroz koju vas vodi Rimac, gledatelji iz cijelog svijeta šalju poruke oduševljenja

Foto: Rimac Automobili YouTube screenshot Foto: Rimac Automobili YouTube screenshot

U 4 epizode Mate Rimac vas temeljito vodi kroz tvornicu električnih jurilica kojima je osvojio svijet.

Osnivač i većinski vlasnik tvrtke vas vodi kroz objekte u kojima se radi dizajn, istraživanje i razvoj te proizvodnja.

“U trećoj epizodi pokazujemo koliko se puno razmišlja i radi na dizajnu i inženjeringu hiper-automobila za globalno tržište, dok u isto vrijeme ne samo da ispunjavamo, nego i premašujemo naše ciljeve”, stoji u najavi nove epizode koja je dostupna na YouTubeu.

Prvi gledatelji iz cijelog svijeta, od Indije, Latinske i Sjeverne Amerike, Europe do Tenerifa - izrazili su veliko oduševljenje i zaželjeli uspjeh u daljnjem razvoju.  

“Hrvatska bi se mogla ubrzano transformirati ako će drugi Hrvati postati impresionirani radnom etikom gospodina Rimca”, poručio je gledatelj iz Italije.

U novim objektima, kojima širi postojeću tvornicu u Svetoj Nedelji, Rimac planira nove proizvodne linije velikog obujma za akumulatore, sustave pogonskih sklopova i C_Two hypercar proizvodnju počevši od 2020. godine.

Prvi, drugi i treći dio su objavljeni, a idući tjedan očekuje se objavljivanje zadnjeg, četvrtog dijela serijala o velikom uspjehu proizvodnje električnih jurilica, koji je Hrvatsku stavio na kartu svjetske autoindustrije budućnosti.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana
Pogledaj sve