Uprava Mirne zaradila naloge Hanfe, a Mirna ‘kaznu’ od 20.000 kuna

Autor: Suzana Varošanec , 24. listopad 2014. u 13:08
DM/PIXSELL

Upravno vijeće Hanfe obvezalo je Upravu rovinjske Mirne da proceduralno postupi po aktualnoj Podravkinoj ponudi za preuzimanje.

Upravno vijeće Hanfe na svojoj 64. sjednici održanoj polovicom listopada s nekoliko je naloga obvezalo Upravu rovinjske Mirne da proceduralno postupi po aktualnoj Podravkinoj ponudi za preuzimanje (objava od 29. rujna na internetskim stranicama Zagrebačke burze te 30. rujna u NN (br. 116/14).

Upravi Mirne Hanfa je naložila da bez odgode izradi obrazloženo mišljenje o ponudi za preuzimanje koprivničke kompanije te  ga potom predoči predstavnicima radnika. Njima je Upravno vijeće Hanfe izreklo rok od 3  dana za dostavu mišljenja o Podravkinoj ponudi, s time da ovaj rok teče od dana kad oni zaprime mišljenje Uprave. 

Po Hanfinom rješenju Uprava Mirne još je dužna, i to čim zaprimi mišljenja predstavnika radnika ili po proteku navedenog trodnevnog roka, svoje mišljenje, kao i ono radničko ako ga bude, objaviti na Zagrebačkoj burzi, kao i u prvom sljedećem izdanju Narodnih novina. Na kraju svega Uprava Mirne dužna je dostaviti Hanfi dokaze o učinjenom, a u roku od 15 dana mora uplatiti naknadu u korist Hanfe u iznosu od 20.000 kuna.

Komentirajte prvi

New Report

Close