Upoznajte Bisnode Hrvatska

Autor: Poslovni.hr , 15. rujan 2014. u 08:43
Fotografija: Thinkstock

Bisnode Hrvatska, vodeći je ponuđač poslovnih informacija u Hrvatskoj i dio je međunarodne grupe Bisnode AB, najvećeg europskog ponuđača poslovnih i bonitetnih informacija sa sjedištem u Stockholmu

Bisnode Hrvatska, vodeći je ponuđač poslovnih informacija u Hrvatskoj i dio je međunarodne grupe Bisnode AB, najvećeg europskog ponuđača poslovnih i bonitetnih informacija sa sjedištem u Stockholmu. Grupa Bisnode AB na europskom tržištu prisutna je još od 1989. godine, a okuplja više od 2700 stručnjaka iz 18 europskih država.

Na hrvatskom tržištu, Bisnode je prisutan kroz vodeći poslovni portal Poslovna.hr te jedinstveni regionalni bonitetni servis Boniteti.hr. Zahvaljujući portfelju koji čini od gotovo 300 milijuna zapisa o poslovnim subjektima te više od milijun poveznica između pravnih i fizičkih osoba sa 250.000 dnevnih provjera i više od 9.000 dnevnih izmjena, Bisnode nudi jedinstveni i potpuni pregled poslovanja u Hrvatskoj.

Bisnode nastupa kao ključna veza između velike količine neobrađenih podataka i informacija koje su neophodne za poslovno odlučivanje. Zahvaljujući osobnom pristupu svakom klijentu te dugogodišnjem iskustvu, razvijeni su specifični alati koji velike količine prikupljenih podataka obrađuju, analiziraju i filtriraju a klijentima se, u konačnici, dostavljaju samo one, za njih relevantne i potrebne informacije.

Bisnode svakom svojem klijentu,  neovisno o veličini i segmentu poslovanja, nudi mogućnost kreiranja posebno prilagođenih alata koji će zadovoljiti zahtjeve svakog sustava te dati odgovore na brojna pitanja. Primjerice, s ciljem osiguravanja poslovanja, Bisnode analitičari za svoje klijente izračunavaju kreditni limit koji predstavlja preporučenu gornju granicu kredita koju poslovni subjekt ili tvrtka može odobriti klijentu u obliku odgode plaćanja na razdoblje od 3 mjeseca.

Uz smanjenje rizika, Bisnode usluge omogućavaju i uštede vremena, ali i novca.Tako se, ovisno o zahtjevima klijenta, izrađuju personalizirane Taylor made analitičke baze podataka u kojima su segmentirani samo oni podaci koji su klijentu potrebni. Usluga Monitoring, klijentima omogućuje da prate sve poslovne promjene vezane uz poslovne subjekte od posebnog interesa, a informacije o promjenama stižu na adresu e-pošte klijenta u realnom vremenu.

Uz pristup velikom broju informacija, Bisnode nudi i Data Cleansing, jedinstvenu usluga čišćenja i ažuriranja baza podataka. Prema procjenama, godišnji trošak korištenja netočnih i neažuriranih baza podataka iznosi čak 48.791,00 kn, a Data Clansing omogućava do 90% uštede. Uz usluge koje omogućavaju donošenje mudrih poslovnih usluga, Bisnode provodi međunarodni projekt certificiranja najboljih poslovnih subjekata koji su zahvaljujući svom dobrom poslovanju stekle pravo nositelja Certifikata bonitetne izvrsnosti. Više o tvrtki Bisnode saznajte ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close