Đuro Đaković s Francuzima ugovorio posao od 81 milijuna kuna

Autor: Poslovni dnevnik , 22. veljača 2016. u 08:46
Radit će vagone za prijevoz cementa/Ivica Galović/PIXSELL

Specijalna vozila proizvodit će vagone za francuske naručitelje.

Đuro Đaković Specijalna vozila, tvrtka u sastavu Grupe Đuro Đaković, s francuskim naručiteljem potpisala je ugovor o proizvodnji i isporuci specijalnih vagona serije Uacns u vrijednosti od 81 milijuna kuna. Vagoni će biti isporučeni tijekom četvrtog kvartala 2016. i prvog kvartala 2017.  

Četveroosovinski vagoni tipa Uacns plod su vlastitog razvoja ĐĐ Specijalnih vozila, a prema rezultatima operativnih ispitivanja, ističu, to su najbolji vagoni za prijevoz cementa u svojoj klasi na europskom tržištu. Omogućuju transport na svim europskim željeznicama normalnog kolosijeka. Ovim projektom Đuro Đaković Specijalna vozila potvrđuju stratešku orijentaciju prema razvoju i proizvodnji vagona specijalne namjene i izvedbe, uz primjenu proizvodne opreme nove generacije kojom tvrtka u međuvremenu zaokružuje svoje proizvodne procese.

Restrukturiranjem je u posljednje dvije godine Grupa Đuro Đaković promijenila pristup svim segmentima poslovanja te je fokusirajući se na poslovna područja Obrana, Transport i Industrija i energetika pripremljena za tržišni nastup koji će joj donijeti dugoročno održiv rast uz razvoj mreže ključnih kupaca. 

Komentirajte prvi

New Report

Close