U Zadru otvorena preuređena Super Konzum prodavaonica

Autor: Poslovni.hr , 08. lipanj 2015. u 11:17
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Konzum donirao 30.000 kuna Socijalnoj samoposluzi samostana sv. Frane u Zadru.

Ove je subote u Zadru, u ulici Bleiburških žrtava 17, otvorena preuređena Super Konzum prodavaonica s novim prodajnim konceptom i unaprijeđenim asortimanom, u kojoj je zaposleno 72 zaposlenika. Povodom otvorenja, Boris Dobrić, regionalni direktor Konzuma, je uručio donaciju u vrijednosti 30.000 kn Socijalnoj samoposluzi samostana sv. Frane u Zadru koju su primili Tanja i Igor Blaslov, začetnici i pokretači ove socijalne samoposluge.

U prodajnom prostoru preuređene prodavaonice na ukupnoj površini od 3600 m2, kupcima su na raspolaganju značajno unaprijeđeni odjeli svježeg voća i povrća uz veliki izbor proizvoda iz ekološkog uzgoja, mesnice s bogatom ponudom svježeg mesa te pekarnice u kojoj se dnevno peče više od 100 vrsta kruha i peciva. Također novi Super Konzum nudi i  posebno uređen odjel ribarnice uz puno veći izbor, s naglaskom na jadransku ribu lokalnih dobavljača. U okviru nove prodavaonice nalazi se i gastro odjel s dnevnom ponudom raznih gotovih jela. Super Konzum prodavaonica opremljena je s 17 blagajni, od čega su 4 samoposlužne, a kupcima su dostupne i brojne inovativne usluge poput plaćanja računa, podizanja novca na blagajnama ili kupnje igara Hrvatske Lutrije.

Povodom otvorenja, Konzum je za kupce nove prodavaonice u Zadru priredio i veliku nagradnu igru, u kojoj će danas biti izvučen dobitnik vrijedne nagrade – automobila Smart. Također, sve posjetitelje očekuju brojne zanimljivosti i događanja, pa će tako do 7. lipnja moći posjetiti Sajam mali hrvatski proizvođač u okviru kojeg će različite prehrambene proizvode izlagati brojni mali domaći proizvođači. Posebno iznenađenje je i izložba domaćih životinja, autohtonih hrvatskih pasmina koja će trajati do 9. lipnja.

Na dan otvorenja za sve kupce priređena su razna zabavna događanja i pokloni te posebne akcijske ponude. Otvorenjem Super Konzum prodavaonice u Zadru, Konzum dodatno proširuje svoju maloprodajnu mrežu na značajnim turističkim lokacijama te time ujedno daje i doprinos kvalitetnoj turističkoj i maloprodajnoj  ponudi.

Komentirajte prvi

New Report

Close