U razvoj mreže Pevec ulaže 300 milijuna kuna

Autor: Poslovni dnevnik , 01. kolovoz 2017. u 22:00
Cilj je imati 50% objekata u svom vlasništvu/I. Galović/PIXSELL

Predsjednik Uprave lanca najavio veće plaće svojim zaposlenicima.

Cilj Peveca je imati prodajne centre u većini gradova većih od 15.000 stanovnika, izvijestio je na Glavnoj skupštini, održanoj u utorak, predsjednik Uprave Pevec d.d. Jurica Lovrinčević.  

"U nove prodajne centre kompanija namjerava investirati gotovo 300 milijuna kuna. Cilj nam je imati 50 posto objekata u vlasništvu jer želimo stabilnost kompanije u budućnosti i ne želimo da nam konkurencija zaustavi rast.

Uz to, važna daljnja odrednica bit će nam i materijalna prava naših zaposlenika za koje je u planu povećanje plaća tijekom ove i iduće godine", kazao je Lovrinčević, govoreći o poslovanju trgovačkog lanca. Podsjetio je kako je tvrtka okončala višegodišnji problem nekretnine u Puli te je sad ona u njezinu vlasništvu, a kupljeni su i prodajni centri u Zadru te u Bjelovaru.

Glavna skupština Peveca za nedostajućeg člana NO  izabrala je Marija Radića, suosnivača Dicentre d.o.o. Sa 83,4 posto glasova izvan snage stavljena je odluka o uvrštenju dionica na uređeno tržište donesena na lanjskoj skupštini, jer je ocijenjeno da je prije uvrštenja potrebno otkloniti sve nepravilnosti učinjene od ranijih članova Uprave kako bi se ostvarile pretpostavke za fer trgovanje. 

Komentirajte prvi

New Report

Close