U Petrokemiji starta Nenad Zečević

Autor: Poslovni dnevnik , 19. studeni 2014. u 10:05
Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Nadzorni odbor Petrokemije u utorak je odlučio o prestanku mandata dosadašnjoj Upravi te kompanije kojoj je na čelu bio Dragan Marčinko te imenovao novu Upravu koju će voditi Nenad Zečević.

Nadzorni odbor Petrokemije u utorak je odlučio o prestanku mandata dosadašnjoj Upravi te kompanije kojoj je na čelu bio Dragan Marčinko te imenovao novu Upravu koju će voditi Nenad Zečević.

Donio je odluku kojom se utvrđuje da 18. studenoga prestaje mandat predsjednika Uprave Petrokemije Dragana Marčinka i članova Karla Došena, Krešimira Kvaternika i Nenada Zečevića.

Nenada Zečevića je pak Nadzorni odbor imenovao novim predsjednikom Uprave, a članovima su imenovani Antonija Perošević Galović, Tamara Pernar i Vladimir Fresl. Mandat imenovanim članovima Uprave počinje teći 19. studenoga i traje do 18. studenoga 2018., navode iz Petrokemije.

Komentari (4)
Pogledajte sve

petrokemija je dokrajčena,sad je mogu jeftino prodati pa ostane i za proviziju dečkima.

očekujem da se od ppd odmah naruči sto-dvjesto milja plina unaprijed,nije red da im promet padne a ne zna se šta će biti u ukrajini.ministar bi bio tužan.

dolazi sezona akcijskih cijena umjetnih gnojiva, ništa on neće napraviti

Gdje je fotkica od movog direktora…je to neki rođak od ove Vaše zagrebačke
starletice, glupice ,ne, GLUMICE …. Nives Zečević..???

Ajde napokon su doveli nekoga tko je iz firme. Nakon ekperimentiranja su PR menadžerima i političkim gluperdama, sad su stavili čovjeka koji razumije..i to 5do12…

New Report

Close