U Arena centru u siječnju otvorene tri nove trgovine, i tu ne misle stati

Autor: Poslovni.hr , 11. siječanj 2013. u 15:40
Press foto

Početak nove godine, Arena Centar dočekao je u znaku modnih noviteta i novih trgovina. U centru su u siječnju otvorene tri nove trgovine: Kopitarna, Orijent shop i Panasonic, a u narednih mjesec dana ovaj zagrebački shopping centar otvorit će vrata još nekoliko novih trgovina, priopćili su.

Početak nove godine, Arena Centar dočekao je u znaku modnih noviteta i novih trgovina. U centru su u siječnju otvorene tri nove trgovine: Kopitarna, Orijent shop i Panasonic, a u narednih mjesec dana ovaj zagrebački shopping centar otvorit će vrata još nekoliko novih  trgovina, priopćili su.

Kopitarna koja se sigurno približava 130. obljetnici postojanja otvorila je novu trgovinu u prizemlju Arena Centra. Orijent Shop nova je trgovina začinima, čajevima, orjentalnim slasticama i drugim delicijama u prizemlju Arena Centra. Panasonic Store na 1.katu Arena Centra je specijalizirani monobrand dućan dizajniran po svjetskim standardima. Panasonic Store predstavlja ekskluzivan i kompletan asortiman  Panasonic proizvoda te kupcima i ljubiteljima elektronike nudi najbolju uslugu na najvišem nivou.  U trgovini možete pronaći cjelokupni asortiman Panasonic proizvoda na jednom mjestu.

Komentari (3)
Pogledajte sve

*** četvrta navika uspješnih ljudi***
(mene žena šalje po repete slastica 😉 dok ja držim Panasonic cam u ruci 😉

bez zezanja, hvale vrijedan potez kako za kupce tako i za prodavače, vrlo kvalitetno !

I ja sam bila u ducanu, imaju prefine originalne turske baklave, lokume za koje nisam znala ni da postoje 🙂 nesto novo drugacije i vrlo zanimljivo !

Arena Centar rastura a proizvodi Orijent shop-a su za prste polizati (fenomenalna kvaliteta, uz cijenu i ljubazne prodavače best buy).
Napokon da se imaju gdje kupiti originalni Turski lokumi, baklave i sve vrste egzotičnih začina,čajeva i likera).
Bravo [emo_palacg]

New Report

Close