Teva širi poslovanje svog zagrebačkog Centra i zapošljava novih 30 djelatnika

Autor: Marija Crnjak , 12. prosinac 2016. u 15:28
Kada je 2014. Centar otvoren šef Plive bio je bivši premijer Tihomir Orešković (Foto: Slavko Midzor/PIXSELL)

“Novi stručnjaci koji će iz Hrvatske pružati podršku Tevinom financijskom poslovanju diljem Europe uz veliku odgovornost imat će i izvrsnu priliku za stjecanje iskustva u međunarodnim timovima“, istaknuo je Mihael Furjan, predsjednik Uprave Plive koja je u Tevinu vlasništvu.

Teva proširuje poslovanje svog zagrebačkog Centra financijskih aktivnosti (Finance Shared Services Center SSC), koji će od sad podržavati transakcije za sve europske zemlje, objavila je u ponedjeljak kompanija.

Konsolidacija svih aktivnosti financijskih operacija u Europi u jedinstveni centar u Zagrebu uslijedila je nešto više od dvije godine nakon otvaranja SSC-a. 

Centar je od otvaranja do sada radio financije Tevinih lokacija u nizu europskih zemalja, kao što su Njemačka, Švicarska, Mađarska, Poljska, Slovenija te Češka, a ubrzo će poslovanje obuhvatiti i druge zemlje kao što su Španjolska, Italija, Velika Britanija, Francuska te Nizozemska. 

„U proteklim mjesecima postignuti su planirani ciljevi te se pokazalo da ovaj Centar pruža visokokvalitetnu potporu i profesionalno vođenje međunarodnih projekata, što je ključno za financijske operacije, potvrđujući tako početnu viziju o postizanju vrhunskih rezultata“, komentirao je Dheeraj Nagpal, viši direktor za financijske operacije, dodajući da će za dovršetak procesa proširenja poslovanja biti potrebno otprilike šest mjeseci. U međuvremenu će se zaposliti novih 30-tak djelatnika. 

„Idealni kandidati osim aktivnog znanja traženih stranih jezika i razumijevanja financijskih transakcija trebaju biti visoko motivirani za rad s najnaprednijom i najsuvremenijom tehnologijom u svijetu globalnih financija, uz to što će raditi u međunarodnom korporativnom okruženju“, istaknuo je Dheeraj Nagpal.

U Tevi ističu da će im ovo okrupnjavanje omogućiti standardizaciju europskih operacija i poboljšanje procesa, te nastavak ispunjavanja dugoročnog strateškog cilja transformacije financijskih procesa, stvaranjem grupe koja će pružati potporu Tevinim kompanijama u Europi.  

„Drago mi je da je Teva ponovno prepoznala Hrvatsku kao zemlju s motiviranim i stručnim zaposlenicima i da su dosadašnja iskustva pozitivna. Novi stručnjaci koji će iz Hrvatske pružati podršku Tevinom financijskom poslovanju diljem Europe uz veliku odgovornost imat će i izvrsnu priliku za stjecanje iskustva u međunarodnim timovima“, istaknuo je Mihael Furjan, predsjednik Uprave Plive koja je u Tevinu vlasništvu.
 

Komentirajte prvi

New Report

Close