Taxi Cammeo odsad i u Vukovaru, moguća nova zaposlenja

Autor: Poslovni.hr , 17. svibanj 2016. u 11:22
Foto: Cammeo

“U svim gradovima u kojima poslujemo, bilježimo povećan interes za našom uslugom.”

Danas je u gradskom poglavarstvu Grada Vukovara održana konferencija za medije povodom pokretanja poslovanja Taxi Cammea u ovome gradu.

U nazočnosti vukovarskog gradonačelnika, g. Ivana Penave te pročelnice upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu i međunarodnu suradnju, gđu Marijanu Grubišić, direktor Taxi Cammea za Slavoniju i Baranju, g. Klaudio Klajn, službeno je objavio početak rada ovog vodećeg hrvatskog taksi-servisa u Vukovaru.

Zahvaljujući reorganizaciji poslovanja i uvođenju franšiznog modela poslovanja, Cammeo grupa je uspjela stabilizirati svoju poziciju na tržištu te u nepune dvije godine pokrenuti poslovanje u osam hrvatskih gradova. Vukovar je tako, nakon Belog Manastira i Koprivnice deveti hrvatski grad u kojem je Taxi Cammeo započeo s radom ove godine. Vukovarcima će svakog dana od 0 do 24 h biti na raspolaganju 3 moderno opremljena vozila Taxi Cammea. Svoju će vožnju moći naručiti pozivom na telefonski broj 032 330 040, ili potpuno besplatno, pomoću aplikacije na pametnim uređajima ili na službenoj internetskoj stranici.

Dolazak Taxi Cammea u Vukovar omogućio je i zaposlenje za 11 osoba, a ukaže li se potreba za povećanjem kapaciteta, uprava Cammeo grupe će pokrenuti proces zapošljavanja dodatnih osoba.

„U svim gradovima u kojima poslujemo, bilježimo povećan interes za našom uslugom. Razlozi su to su prihvatljiva cijena, visoka kvaliteta usluge, sigurnost i profesionalnost pa vjerujemo da ćemo  vrlo brzo pridobiti povjerenje Vukovaraca i potaknuti stvaranje navika u svakodnevnom korištenju taksija. Zahvalio bih uime uprave Cammeo grupe i Gradu Vukovaru na potpori. Privatnom poduzeću kao što je naše od velikog je značaja potpora lokalne uprave, a upravo se Vukovar pokazao kao jedan od gradova koje najbolje razumiju potrebe  i probleme poduzetnika. To je jedini grad u Hrvatskoj koji kroz 15 različitih točaka sufinancira poduzetničke ideje i na taj način potiče poboljšanje lokalnih gospodarskih prilika. Siguran sam da ćemo se Vukovarcima i njihovom rukovodstvu odužiti na najbolji mogući način- poboljšanjem kvalitete života u gradu-heroju.“, rekao je između ostalog, direktor Taxi Cammea za Slavoniju i Baranju, g. Klaudio Klajn.

I vukovarski gradonačelnik Ivan Penava pozdravio je dolazak Taxi Cammea u Vukovar: „Zahvaljujem Cammeu što je prepoznao grad Vukovar kao partnera u sklopu širenja svojeg udjela na tržištu. Smatram ovo samo početkom naše kvalitetne suradnje sa Cammeo grupacijom i očekujem širenje ove priče i na druge segmente poslovanja. Iznova smo prezentirali Vukovar kao kvalitetnog partnera u privlačenju novih dobrih priča u gospodarstvu, koordinacije sa svim institucijama relevantnim za dolazak novog investitora i uklanjanja svih administrativnih prepreka.

Taxi Cammeu smo prezentirali sve mogućnosti kako bi potaknuli i privukli nove investicije, te im tako omogućiti širenje na tržištu i nova zapošljavanja. Uvjeren sam da će našim građanima pružiti vrhunsku usluga prijevoza, te ujedno molim sve koji se nađu u Vukovaru naredna tri dana da iskoriste besplatnu mogućnost da se uvjere u isto.“

Taxi Cammeo franšiza zapošljava 725 djelatnika te bilježi kontinuirani rast prometa. Osim kao lider u taksi-djelatnosti, ističe se i kao lider u inovativnosti te kao tvrtka koja prati potrebe modernog čovjeka. Najveća su i najbrže rastuća franšizna mreža u cijeloj regiji, a uskoro planiraju širenje poslovanje i na ostatak Slavonije i Baranje te Hrvatske.

Vožnju Taxi Cammeom mogu isprobati svi Vukovarci  već danas od 12.00 h, kada  Taxi Cammeo i službeno započinje s radom. Do petka u 6.00 h na snazi je i posebna  promotivna akcija pa će svi koji se budu vozili Taxi Cammeom do 5 km unutar grada, imati besplatnu vožnju. Nakon toga, na snazi će mjesec dana biti posebna promotivna cijena od 15 kn za vožnju do 5 km unutar grada.

Po isteku promotivnog perioda, cijena vožnje za 5 km iznosit će izuzetno povoljnih 20,00 kn.

Komentirajte prvi

New Report

Close