‘Stečaj nad Jollyjem je greška, upravo sam u Ljubljani dogovorio otkup svih potraživanja’

Autor: Poslovni.hr , 24. rujan 2016. u 09:34
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

“Osim prema ljubljanskoj banci, nemamo nikakvih dugovanjima prema ostalim bankama i uredno isplaćujemo sve obaveze”, istaknuo je sinoć Josip Stojanović Jolly.

Žalit ćemo se na odluku Trgovačkog suda u Zadru o otvaranju stečaja nad Jolly JBS d.o.o jer je to greška sutkinje, kazao je u petak navečer za ŠibenikIN osnivač i vlasnik te firme Josip Stojanović. On je upravo jučer, kad je stečaj otvoren, s Novom ljubljanskom bankom dogovorio otkup potraživanja, odnosno kredita u švicarcima visokog skoro 13 milijuna kuna. 

"Drugih vjerovnika osim Nove ljubljanske banke mi nemamo i zato ćemo se žaliti na pogrešnu odluku sutkinje Trgovačkog suda u Zadru. Firma je stotinjak dana u blokadi jer smo cijelo vrijeme radili na tom otkupu kredita od Nove ljubljanske banke i upravo kad smo sve dogovorili, proglašen je stečaj", kazao je Josip Stojanović koji se telefonski javio iz Ljubljane.

Podsjetimo, on je još u kolovozu zatražio otvaranje predstečajne nagodbe na Trgovačkom sudu Zadar, ali sutkinja Aredan Bajlo jučer je otvorila stečajni postupak zbog gotovo 13 milijuna kuna nepodmirenih obaveza.

"Osim prema ljubljanskoj banci, nemamo nikakvih dugovanjima prema ostalim bankama i uredno isplaćujemo sve obaveze", istaknuo je sinoć Josip Stojanović Jolly.

U telefonskom razgovoru naglasio je kako firma više nema dugovanja prema niti jednoj banci.

"Uredno isplaćujemo  sve obaveze u svim svojim tvrtkama koje hrane obitelji 450 radnika, a samo u poduzeću Jolly JBS d.o.o. radi ih 120", rekao je Josip Stojanović te naveo da nitko od radnika neće završiti na ulici. 

Komentari (1)
Pogledajte sve

jolly,
pa toliko imas u svojim autima !

New Report

Close