Sindikat Đure Đakovića otišao kod Vrdoljaka na njegov poziv

Autor: Poslovni.hr , 14. svibanj 2014. u 10:55
Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Sindikat Đure Đakovića nakon jučer održane konferencije za novinare održali su sastanak sa ministrom gospodarstva.

Sindikati Đure Đakovića nakon jučer održane konferencije za novinare održali su sastanak sa ministrom gospodarstva Ivanom Vrdoljakom na njegov poziv. Na sastanku je bila prisutna i Uprava ĐĐ Holdinga d. d. Tema sastanka je bila: Aktualno gospodarsko stanje i rezultati poslovanja Đuro Đaković Grupe. 

Uvodno je konstatirano da gospodarski rezultati prema izvješćima za 2013. I za prva tri mjeseca 2014. Godine nisu dobri i da je za takvo stanje primarno kriv nedostatak posla i čvrsti potpisani ugovori koji bi jamčili zapošljavanje kapaciteta.

Sindikalni predstavnici ponovili stavove iskazane na jučer održanoj konferenciji za novinare u Slavonskom Brodu i ponovo iskazali nezadovoljstvo i nepovjerenje radom Uprave ĐĐ Holdinga. Nakon rasprave dogovoreni su sljedeći zaključci: 

Ministarstvo gospodarstva poduzeti će sve potrebne radnje kako bi se u idućem razdoblju dogovorili poslovi.

Ministarstvo gospodarstva jamči redovnu isplatu plaća, te u pravilu zadržavanje postojećeg broja zaposlenih.

O daljnjem povjerenju Upravi ĐĐ Holdinga Ministarstvo će očitovati putem Nadzornog odbora ĐĐ Holdinga, na sjednici zakazanoj za 15.05.2014.godine .

Komentari (1)
Pogledajte sve

Pa upravu ĐĐ je Vrdoljak i stavio, pa to su njegovi prijatelji stari…? Pa to su njegovi kompanjoni iz Osijeka, uvoditelji ISO standarda, ISO je jako bitan za poslovanje firme, ne proizvodi, kupci, tržište, ISO je bitan….Vidi čuda ĐĐ ide loše, isto kao i hrvatskom gospodarstvu….joj, joj….kakav tata takvi frendovi..? Nemaju oni pojama o gospodarstvu, ekonomiji, to su sitni fiškali bez ikakvog iskustva…jad, jada.

New Report

Close