RIT Croatia dodjeljuje stipendije za prestižni američki MS studij Service Leadership and Innovation

Autor: Sponzorirani članak , 18. svibanj 2016. u 09:00
Foto: foto press

Tijekom studija polaznici dublje proučavaju različite aspekte ekonomije i menadžmenta kao što su: strukturiranje organizacije, vođenje (leadership), strateški menadžment ljudskih potencijala, customer relationship management i uvođenje inovativnosti.

Postoje mnogobrojni studiji koji će vam pomoći da učvrstite postojeća i razvijete neka nova znanja, no pitanje je – koliko će njih pomoći da razmišljate izvan postojećih okvira? Ugledno američko sveučilište Rochester Institute of Technology na svojem zagrebačkom kampusu nudi upravo takav Master of Science studij Service Leadership and Innovation. Ne, to nije još jedan klasični napredni studij. Kako kažu naši studenti, ovaj je „za one koji nisu usmjereni samo razvoju vlastite karijere, već cjelokupnom vlastitom razvoju. Studij je fantastičan jer otvarajući neke nove vidike mijenja način na koji razmišljaš.“ (Domagoj Pavlek, Asset Manager, generacija 2015.)

MS Service Leadership and Innovation: napredna znanja i vještine u područjima inovacija, vođenja i menadžmenta

Riječ je o jedinom Master of Science studiju u Hrvatskoj. Od polaznika se, između ostalog, očekuje napredno znanje engleskog jezika. Program izvode američki profesori s matičnog kampusa RIT-a iz New Yorka, a namijenjen je onima koji žele steći napredna znanja i vještine u područjima inovacija, leadershipa i menadžmenta. Tijekom studija polaznici dublje proučavaju različite aspekte ekonomije i menadžmenta kao što su: strukturiranje organizacije, vođenje (leadership), strateški menadžment ljudskih potencijala, customer relationship management i uvođenje inovativnosti. Kroz aktualne primjere iz poslovne prakse polaznike se podučava konstruktivnom razmišljanju, kreativnosti i inovativnosti kako bi ih se osposobilo za uvođenje pronicavih, agresivnih i izrazito inovativnih promjena u poslovanju. Studij je prilagođen zaposlenim osobama. Predavanja se održavaju online i u predavaonicama.

Studij polaznike osposobljava za:

  • izradu kompleksnih poslovnih strategija s ciljem povećanja produktivnosti organizacije

  • primjenu najviših menadžerskih dostignuća u poslovnoj praksi

  • učinkovito strateško upravljanje

  • uspješno uvođenje inovativnosti i transformiranje tvrtki na temelju financijskih izvještaja

  • podizanje kvalitete usluge na najviše svjetske standarde

  • efikasno upravljanje ljudskim potencijalima

“Budući studenti programa mogu očekivati da će naučiti kritički razmišljati o svojim radnim mjestima, metodama rješavanja hitnih problema i suočavanja s budućim izazovima. Osobe koje su motivirane, promišljene i u čijem je fokusu razvoj ljudi, timova i organizacija, najbolji su kandidati za ovaj studij.”, govori dr. Torrence E. Sparkman, docent na matičnim kampusu sveučilišta RIT, koji na ovom studiju predaje kolegije koji vezane za razvoj ljudskih potencijala.

RIT Croatia dodjeljuje vrijedne stipendije za studij

RIT Croatia otvara prijave za novu generaciju polaznika (2016) i, kao i sveke godine, dodjeljuje vrijedne stipendije. Više informacija o MS studiju nalazi se OVDJE, a zainteresirani kandidati mogu se prijaviti OVDJE do 6. lipnja. Poslije završetka studija polaznici stječu međunarodno priznatu američku diplomu Master of Science u području Service Leadership and Innovation koju izdaje RIT.

„Vjerujem u cjeloživotno učenje i obrazovanje i mislim da se jedino na taj način čovjek, i društvo u cjelini, može pravilno razvijati.“ govori Branimir Trošić (polaznik, generacija 2015.) i dodaje: „Ovo nije klasični studij i uz sve detalje i informacije koje sam dobio odabrao sam ga i vođen osjećajem da je baš za mene. Moram priznati da nisam očekivao širinu koju studij pruža; uz (očekivana) praktična znanja, ovaj studij nudi sasvim drugačiji pogled na poslovanje i budućnost.“

Zanima Vas više? Javite se telefonom + 385 (0)1 643 9100, elektronskom poštom na ms@croatia.rit.edu ili posjetite www.croatia.rit.edu

New Report

Close