Radnicama i radnicima Podravke d.d. i ove godine isplata stimulacija

Autor: Objava za medije , 02. ožujak 2015. u 13:15
Photo: Zarko Basic/PIXSELL

Uprava Podravke i ove godine donijela je odluku o isplati stimulativnog dijela plaće, na ime povećanog napora i doprinosa radnika Podravke d.d. tijekom 2014. godine.

Uprava Podravke i ove godine donijela je odluku o isplati stimulativnog dijela plaće, na ime povećanog napora i doprinosa radnika Podravke d.d. tijekom 2014. godine. Ova odluka odnosi se na sve radnike Podravke d.d. kojima se plaća obračunava  temeljem koeficijenta složenosti radnog mjesta, kao i za radnike  koji imaju ugovorenu plaću, a nisu uključeni u stimulativno nagrađivanje prema Pravilniku o stimulativnom nagrađivanju menadžera ili neki drugi oblik individualnog stimulativnog nagrađivanja.

Za sve radnike Podravke d.d. kojima se plaća obračunava temeljem koeficijenta složenosti radnog mjesta, utvrđuje se za mjesec veljaču 2015. godine pravo na isplatu stimulativnog dijela plaće koja odgovara povećanju učinka s 1,10 na 1,20.

Radnicima Podravke d.d. koji imaju ugovorenu plaću u bruto ili neto iznosu, a  nisu uključeni u stimulativno nagrađivanje prema Pravilniku o stimulativnom nagrađivanju menadžera, utvrđuje se za mjesec veljaču 2015. godine pravo na isplatu stimulativnog dijela plaće u visini od 7% ugovorene mjesečne bruto plaće radnika.

„Isplatom stimulacija našim radnicama i radnicima želimo iskazati zahvalnost na njihovom nesebičnom doprinosu u ostvarenju rezultata poslovanja za proteklu godinu. Vjerujemo kako će ovo biti određeni dodatni poticaj da i u aktualnoj godini budemo spremni dati svoj maksimum u kreiranju budućnosti naše kompanije.“ – istaknuo je Zvonimir Mršić, predsjednik Uprave prilikom donošenja navedene odluke.

Pravo na stimulativni dio plaće imaju i radnici koji su u mjesecu veljači 2015. godine bili odsutni zbog godišnjeg odmora, bolovanja, plaćenog dopusta, rodiljnog i roditeljskog dopusta ili pak otkaznog roka bez rada.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close