Pročitajte kako se čelnik Dalekovoda zahvalio Liniću i Vladi

Autor: Poslovni.hr , 21. prosinac 2012. u 13:04
Marijan Sušenj/PIXSELL

Matjaž Gorjup podsjetio je da je Dalekovod jedna od rijetkih hrvatskih tvrtki koju već sutra čekaju vrlo profitabilni poslovi na mnogim stranim tržištima, stoji u priopćenju.

Predsjednik Uprave Dalekovoda Matjaž Gorjup na predblagdanskom skupu sa zaposlenicima, koje je izvijestio o  početku postupka  predstečajne nagodbe i deblokadi računa, zahvalio im je na strpljenju i potpori novoj upravi tvrtke na traženju rješenja za nesmetani nastavak rada i sređivanja stanja, priopćeno je danas iz Dalekovoda.

„Želim zahvaliti svim radnicima grupe Dalekovod na strpljenju i vjeri u rješavanje ove situacije. Ujedno svima želim sretan Božić i sretnu novu 2013. godinu koju ćemo, vjerujem, dočekati s puno više optimizma i nade“, rekao je i posebno naglasio:

"Ovim putem želim zahvaliti svima koji su, na bilo koji način, doprinijeli  da Dalekovod d.d.  nastavi s uobičajenim poslovanjem. Tu prije svega  mislim na veliku podršku i zalaganje Vlade Republike Hrvatske, ministru financija Slavku Liniću i njegovim suradnicima, te Financijskoj agenciji  koji su Predstečajnim zakonom omogućili ne samo Dalekovodu, već i mnogim drugim ugroženim tvrtkama postupak koji će za sve biti prekretnica za novu i bolju budućnost što je ujedno i osnova za jačanje gospodarstva u Republici Hrvatskoj".

Matjaž Gorjup podsjetio je i zaposlenike, ali i hrvatsku poslovnu javnost, da je Dalekovod jedna od rijetkih hrvatskih tvrtki koju već sutra čekaju vrlo profitabilni poslovi na mnogim stranim tržištima i da deblokada računa i početak rješavanja godinama nagomilavanih problema imaju posebnu važnost, zaključuje se u priopćenju tvrtke.

Komentari (1)
Pogledajte sve

[emo_palacg]

New Report

Close