Prijave za peti Zaba Start do 12. lipnja

Autor: Ana Maria Filipović Grčić , 10. travanj 2018. u 22:00
Predsjednik Uprave Zabe Miljenko Živaljić/M.L./PIXSELL

Banka dijeli milijun kuna u tri kategorije.

Peto izdanje projekta Moj Zaba Start kojim Zagrebačka banka (Zaba) u tri kategorije – poduzetništvu, znanosti i kulturi te društvu – nagrađuje inovativne projekte predstavljeno je u utorak u zagrebačkoj Gradskoj štedionici.

Ukupni fond nagrada iznosi gotovo milijun kuna, a kako bi se zainteresirani što bolje pripremili u prezentaciji projekata diljem Hrvatske Zaba će organizirati tematske radionice, najavili su iz te banke.

"Usmjereni smo na kreaciju novih ideja kojima podržavamo izvrsnost, prosperitet i transformaciju društva u kojem poslujemo.

Dosadašnji ciklusi programa ostvarili su izuzetne rezultate te vas u ime Uprave Zagrebačke banke pozivam na daljnje aktivno sudjelujete i veselim se svakom koraku koji ćemo napraviti zajedno", poručio je Zabin predsjednik Uprave Miljenko Živaljić.

Prijave na Moj Zaba Start otvorene su do 12. lipnja ove godine, dok će se finalisti proglasiti 20. rujna. Stručna komisija u svakoj kategoriji izabrat će po tri rada koji se natječu za 120.000 kuna, 100.000 kuna i 80.000 kuna. Tu je i nagrada publike u iznosu od 30.000 kuna. 

Komentirajte prvi

New Report

Close