Povećanje kvalitete za 15 posto

Autor: Poslovni.hr , 23. prosinac 2009. u 22:00

U nedavnom radnom posjetu Hrvatskoj pošti strani eksperti obavili su procjenu postignutih poboljšanja u sklopu PostEuropova projekta

U nedavnom radnom posjetu Hrvatskoj pošti eksperti PostEuropa obavili su procjenu postignutih poboljšanja predloženih Hrvatskoj pošti u sklopu PostEuropova projekta “Revizija procesa”. Stručni radnici Hrvatske pošte dobili su pohvale za povećanje kvalitete od 15 posto u odnosu na prethodnu godinu i pozicioniranje odjela kvalitete na upravljačku razinu.

“Sve poduzete aktivnosti i visoka razina procesa pružanja usluge ukazuju da Hrvatska pošta dostiže europske standarde kvalitete propisane poštanskim direktivama”, stoji u njihovu zaključku. PostEurop je udruženje europskih javnih poštanskih operatora koje je osnovano 1993. godine radi pojednostavljenja razmjene pošiljaka u Europi. PostEurop danas okuplja 48 javnih europskih operatora, a Hrvatska pošta je jedan od njegovih osnivača. Kao glavna zadaća PostEuropa ističe se promicanje ostvarenja europskog standarda kvalitete u prekograničnom poštanskom prometu među državama članicama. Hrvatska pošta se 2007. godine uključila u projekt “Revizija procesa”, namijenjen novim i budućim članicama EU, kako bi postigla europski standard kvalitete. U sklopu projekta, od 20. do 28. svibnja 2007. godine, eksperti najnaprednijih europskih javnih operatora (Njemačke, Austrije, Švedske, Danske i Nizozemske) obavili su pregled procesa u kojima se obavljaju usluge Hrvatske pošte, kao i njihovu kvalitetu.

Komentirajte prvi

New Report

Close