Pojačanje u Varteksu: Nova kreativna direktorica jedna je od naših najpoznatijih dizajnerica

Autor: Poslovni.hr , 05. veljača 2019. u 14:30
Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Varteks je dobio novo pojačanje – poznatu modnu dizajnericu Martinu Vrdoljak Ranilović, donedavno članicu poznatog modnog dueta I-GLE, koji je nedavno objavio prekid dugogodišnje suradnje i gašenje brenda.

 Kako je priopćeno iz varaždinske modne kuće, Vrdoljak Ranilović preuzima ulogu kreativne direktorice Varteksa.

"Prelazak u Varteks me iznimno raduje jer je riječ o imenu koje je za hrvatsku modnu industriju desetljećima bilo pojam kvalitetne domaće izrade i dobrog, klasičnog dizajna. U okolnostima u kojima su gotovo sve druge hrvatske modne kuće dočekale neslavan kraj, gdje je propala gotovo čitava domaća tekstilna industrija, od iznimne je važnosti revitalizacija ovako bitnog, velikog brenda, i poćašćena sam što ću raditi na tako izazovnom projektu", izjavila je Vrdoljak Ranilović, a prenosi Jutarnji list.

"Dolaskom Martine Vrdoljak Ranilović Varteks dobiva veliko kreativno pojačanje. Uz poštivanje osnovnih vrijednosti Varteksa, s naglaskom na klasični stil, vrhunske tkanine i kvalitetu izrade, još jače krećemo k osvježenju i osuvremenjivanju dizajna. Vjerujemo da će Martinino vodstvo, s obzirom na njenu dosadašnju karijeru, utemeljenu na vjerodostojnosti u pristupu modi kao fenomenu, beskompromisnosti u smislu dizajna i inzistiranju na istinskim vrijednostima – originalnosti i kvaliteti, tome značajno doprinijeti", izjavio je predsjednik Uprave Varteksa Nenad Bakić. 

Komentirajte prvi

New Report

Close