Podravkin ajvar uvršten na listu najboljih

Autor: Poslovni.hr , 21. srpanj 2017. u 11:25
Foto: Podravka

Bogat je povrćem, vlaknima, vitaminom C i A, a proizvodi se bez konzervansa i aditiva.

Mintel, jedna od najutjecajnijih svjetskih kompanija za business inteligence, koja je autoritet u praćenju i analizi trendova u kategoriji hrane i pića, u svom mjesečnom izvještaju za lipanj analizirala je trend superhrane u kategoriji delikatesnih namaza na tržištu Poljske. Među najboljim primjerima izdvojili su i Podravkin ljuti ajvar, proizveden od prirodnih sastojaka, bez konzervansa, aditiva i umjetnih boja.

Novi delikatesni namazi predstavljeni u Poljskoj potvrđuju da se potrošači sve više okreću prehrani baziranoj na voću, povrću te žitaricama. Superhrana, kao jedan od glavnih sastojaka slanih/delikatesnih namaza, čini ih i održava još zdravijima.

Uvrštenjem među najbolje u ovoj kategoriji, Podravkin ajvar potvrdio je svoju kvalitetu. Bogat je povrćem, vlaknima, vitaminom C i A, a proizvodi se bez konzervansa i aditiva.

Mnogo povrća i skladan okus uz nizak udio masnoće osobine su koje ovaj ajvar čine omiljenim prilogom, nezamjenjivim u brojnim kombinacijama, od praktičnih sendviča do neizostavnog roštilja.

Komentari (6)
Pogledajte sve

Srbi su najbolji AJVARI na svijetu…i pokupili su uvijek najviše svjetskih nagrada.

vitaminkin ima najbolji okus bez premca, godinam. tako da ne kuzim sto su ovi testirali, kemijski sastav ili okus?

Da odličan industrijski ajvar pogotovo onaj blagi kremasti
Svaka cast

Je, slažem se, ako se usporedi Podravkih ajvar s ajvarima ostalih većih korporacija koje proizvode za masovno tržište (a ne za nišu) onda je Podravkin ajvar svakako jedan od najboljih u tom segmentu proizvoda.

New Report

Close