Podravka i ove godine organizirala akciju “Slatki blagdani svima”

Autor: Poslovni.hr , 24. prosinac 2016. u 13:33
Foto: Press

Ljubav i toplina bili su glavni sastojci tradicionalnog projekta „Slatki blagdani svima“ kojima je Podravka u ovo božićno vrijeme razveselila mnoge.

Kako bi uljepšali blagdane onima kojima je to najpotrebnije, Podravka i Hrvatski kuharski savez udružili su snage te brojnim dječjim domovima diljem Hrvatske pripremili slatko iznenađenje, donijevši djeci kolače i torte. Vesela dječja lica i slatki osmjesi ponovo su pokazali kako Podravka ima veliko srce.

U blagdanskom duhu darivanja, organiziran je i veliki nagradni natječaj i osmišljen način kako svima ove blagdane dodatno zasladiti. Cilj akcije bio je motivirati druge na dobro djelo, s pretpostavkom kako svatko od nas pokraj sebe ima osobu koja nije u mogućnosti svojoj obitelji pripremiti blagdanske kolačiće.

Tijekom trajanja nagradnog natječaja "Slatki blagdani svima", na http://www.podravka.hr potrošači su slali priče i predlagali osobu kojoj će Podravka i Dolcela upriličiti najslađe blagdane. Nakon pristiglih prijava, izabrano je deset inspirativnih priča o onima kojima će poklon osigurati slatke blagdane. Na njihov kućni prag stigla je obiteljska količina kolača, dovoljna za predstojeće blagdane te posebna, svečana torta

Direktorica korporativnih i marketinških komunikacija, Marinka Akrap istaknula je: „Želja nam je bila da podsjetimo koliko je malo potrebno da razveselimo mnoge te da u ovo blagdansko vrijeme slatkim zalogajima podijelimo radost.“

Akcijom "Slatki blagdani svima" Podravka želi probuditi božićni duh iskazivanja pažnje prema bližnjima, obitelji i prijateljima, ali i podsjetiti na važnost pomaganja drugim sugrađanima, a osobito djeci bez roditeljske skrbi i nemoćnima koji također zaslužuju slatke blagdane.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close