PIK Vrbovec dio međunarodnog prehrambenog sajma Sial

Autor: Poslovni.hr , 21. listopad 2014. u 11:38
Foto: Goran Stanzl / Pixsell

Sial je ove godine ugostio čak 6.300 izlagača iz 105 svjetskih zemalja.

PIK Vrbovec se u sklopu štanda Hrvatske gospodarske komore prvi puta predstavlja na međunarodnom prehrambenom sajmu Sial koji se odvija u Parizu od 19. do 23. listopada. O važnosti sajma te njegovom utjecaju govore brojke prema kojima je Sial ove godine ugostio čak 6.300 izlagača iz 105 svjetskih zemalja, dok će sajam u pet dana posjetiti više od 150.000 posjetitelja.

PIK Vrbovec, vodeća mesna industrija u Hrvatskoj i regiji već dugi niz godina sudjeluje na svim važnim nacionalnim i međunarodnim sajmovima. Ove godine po prvi puta PIK nastupa na priznatom i utjecajnom sajmu Sial u sklopu štanda Hrvatske gospodarske komore u Parizu te predstavlja širok asortiman renomiranih proizvoda. Najsuvremenija tehnologija, vrhunski stručnjaci, provjerene recepture, inovativnost, ali i tradicija duga preko 75 godina jamče povjerenje i kvalitetu PIK-ovih brandova za koje se vjeruje kako će pronaći svoj put do potrošače i na velikom tržištu Europske unije. Nova tržišta su uvijek poseban izazov, a sajmovi poput Siala pomažu otvaranju vrata međunarodne suradnje, što je za PIK vrlo važno s obzirom da nakon ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju, udio izvoza u cjelokupnom poslovanju kompanije kontinuirano raste.

Zanimljivost sajma su i brojne inovacije iz prehrambene industrije te izlagači i posjetitelji imaju priliku saznati o trendovima na brojnim predavanjima i okruglim stolovima. Međunarodni sajmovi zanimljivi su za predstavljanje novoj publici, otvaranje novih tržišta, ali i za razmjenu iskustva s međunarodnim proizvođačima.

Komentirajte prvi

New Report

Close